Profetia Parintelui Elpidie despre noul papa, antihrist si puterea malefica a cipului

Nu te mâhni, bunicule, tu nu îl vei vedea pe antihrist. Tu îl vei vedea doar pe profetul mincinos si i te vei împotrivi. Dar tu, tinere al meu, tu, micutule al meu, tu îl vei vedea pe antihrist. În zilele noastre se vor întâmpla acestea. Eu nu îl voi vedea. Doar cu profetul mincinos voi lupta, cu totii vom lupta cu pseudo-profetul. Si ma rog la Dumnezeu sa ne învredniceasca sa Îl marturisim pe Iisus Hristos, ca pe adevaratul Dumnezeu al inimilor noastre si sa ne împotrivim profetului mincinos.
Dupa mine, dupa ce voi muri eu, în scurt timp va veni si antihristul. Voi, cei mici, îl veti vedea. Noi nu-l vom vedea. Sa stiti, copii, ca pe vremea noastra se vor întâmpla cele mai mari minuni ale lumii. Voi, micutilor, veti avea putere sa profetiti si sa vedeti adevarul din spatele aparentelor, ceea ce ochii altora nu vor putea sa vada. De ce veti avea aceasta putere? În primul rând pentru credinta voastra în Unul Domn Iisus Hristos, pe care Tatal ne cere, nu doar sa-L iubiti, ci sa va îndragostiti de El cu toata inima, sa fie pentru voi totul. Iar Mântuitorul nostru, cel mult milostiv, Preadulcele Fiu al Lui Dumnezeu Tatal, va fi împaratul inimilor voastre. Si Acesta nu va va lasa, va va tine strâns în bratele si în inima Lui si trupul Sau si sângele Sau, va va da puterea sa vedeti ceea ce ceilalti nu vor putea sa vada. Si iarasi va spun: doar voi veti întelege!

iisus

Sa stiti ca în acele zile, Satana, deoarece stie ca doar Sfintele Taine vor da oamenilor aceasta putere, va interzice prin lege jertfa Sfintei Împartasanii. Vor avea loc Sinoade bisericesti care vor hotarî modificarea tuturor Sfintelor Taine. Prin urmare Tainele nu vor exista. Acest lucru a si început. Vedem ce se întâmpla acum cu taina cununiei…

Va cer sa facem un lant de rugaciune. Despre razboiul mondial
Nadajduim sincer ca inimile voastre sa se umple de credinta si de nadejde si orice faceti, orice gânditi, orice hotarâti, sa spuneti: Dumnezeule, Tu esti parintele meu, iar eu copilul Tau. Ajuta-ma, acopera-ma, îndeparteaza teama de la mine, pentru ca eu Ti-am încredintat viata mea! Macar de-am face asa. Aceasta va fi binecuvântat!
Mai ales ca vin vremuri atât de grele, vremuri de tulburare, când suferinta va stapâni viata întregii lumi, pentru ca pacea va dispare din lume si seninatatea din inimile oamenilor. Sa nu va înspaimântati atunci când veti vedea focul arzând în jurul Greciei! Sa nu va înfricosati când oamenii politici se vor omorî între ei si se vor prabusi statele. Nu se vor mai respecta întelegerile si va fi mare dezbinare între tari. Veti vedea focuri mari aprinzându-se în jurul tarii noastre. Sa va înfricosati însa, atunci când nu veti mai avea credinta în Dumnezeu! Aceasta a îngaduit Dumnezeu pentru nepasarea noastra, pentru necuviinta si necredinta noastra.
De aceea, va cer sa facem un lant de rugaciune pentru tara noastra. Multa amaraciune va fi în Grecia. Peste putin veti vedea aceasta si în practica si veti zice: Doamne ajuta-ne! Acum, nimeni nu simte înca nevoia sa se roage pentru acestea.
Adevarat va spun ca Satana si-a trimis pe ai sai în toate statele, ca sa aduca tulburare. V-am spus, au pregatit multe rele, putem însa sa le respingem cu rugaciunile noastre. Sa nu va îngrijorati când veti vedea asasinarea unui mare politician al statului nostru. Si aceasta va aduce iarasi tulburare. Nu vreau sa va spun prea multe, dar acestea se vor întâmpla. Atitudini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.