Profetiile parintelui Paisie se adeveresc ?

“Focul care s-a aprins in Balcani se va extinde. Stapanirea ruseasca de astazi se va rasturna si popoarele ortodoxe ale Balcanilor se vor ciocni cu popoarele din NATO, pe terenul Turciei, care va disparea de pe harta. Ciprul va primi o palma vremelnica de la turci. Din aceasta conflagratie generala, insa, se va naste Bizantul. Toate sunt conduse de Logosul divin, nici de americani, nici de evrei. Acestia se impun cateodata, pentru ca Dumnezeu ingaduie, ca sa-i pedepseasca pe ai Sai.

Saint Paissios Athos

Vechiul Israel, evlaviosii din vechime, evreii, au fost pedepsiti de 7 ori. Si au fost robi timp de 70 de ani la persi. Cand s-a incheiat pedeapsa, acestia au revenit. A fost o pedeapsa, o palma data de Dumnezeu, ca sa se trezeasca. Acesti evrei au fost vechiul Israel. Astazi, noul Israel suntem noi, si pedeapsa noastra este de 70 de ori cate 7 si nu inseptita, pentru ca noi am avut cunoasterea dumnezeiasca. Robia noastra de 70 de ori cate 7 (1453 de la cucerirea Constantinopolului) concretizata prin Islam, de-abia acum se incheie. Acesta a fost canonul lui Dumnezeu pentru pacatele noastre. evz

paisie mare 2b

La Constantinopol va fi un mare razboi între rusi si europeni si se va varsa mult sânge. Grecia, în acest razboi, nu va fi pe primele roluri, însa ei i se va da Constantinopolul nu pentru ca rusii vor avea un respect adânc fata de noi, ci pentru ca nu se va gasi o solutie mai buna; totodata, ei nu vor fi fortati de circumstante grele. Orasul va fi dat armatei grecesti, înainte va aceasta sa reuseasca sa ajunga acolo. Evreii, având puterea si ajutorul conducerii europene, se vor obraznici, îsi vor arata nerusinarea si mândria si vor face tot posibilul pentru a conduce Europa. Atunci si doua treimi din evrei se vor crestina.
Din pacate, astazi, în teologie îsi croiesc drum oameni care nu au nimic în comun cu Biserica, care filozofeaza absolut lumeste, spun diferite lucruri ciudate si savârsesc actiuni nepermise cu scopul de a îndeparta, prin pozitia lor, crestinii de la credintâ.
Astfel au procedat si rusi când vroiau sa introduca comunismul în tara lor. Iata ce faceau ei. Unii preoti si teologi nedrepti, dupa ce au intrat în partidul lor – si “erau deja una cu el” – au început sa învinuiasca Biserica si permanent sa vorbeasca împotriva ei. În felul acesta otraveau poporul, caci el nu putea sa înteleaga rolul acestor teologi. Apoi luau unul dintre preotii lor credinciosi, foarte gras din cauza vreunei boli, gaseau vreun baietel cersetor, îi puneau alaturi pe un afis si scriau sub imagine: “Iata cum traieste Biserica si cât de nenorocit e poporul”. De asemenea, puneau fotografia resedintei patriarhului, asternuta cu covoare, bogat mobilata s. a. m. d., alaturi de baraca vreunui cersetor (asemeni tiganilor nosttri) si spuneau: “Vedeti luxul popilor si mizeria cetateanului rus”. Astfel, putin câte putin, le-a reusit sa otraveasca poporul si sa-l îndeparteze de la menirea sa. Si dupa ce poporul s-a devorat unul pe altul, au intrat aceia si, dupa cum stim, au împins Rusia cu 500 de ani în urma si au lasat-o pe jumatate moarta, ucigând milioane de crestini rusi.
Ei vor face multe intrigi, dar, prin prigoana care va urma, crestinismul se va unii cu desavârsire. Însa nu asa cum vor cei care prin uneltiri organizeaza unirea mondiala a Bisericilor, vrând sa aiba în frunte o singura conducere religioasa, Se va uni, pentru ca, în situatia creata, se va face despartirea oilor de capre. Fiecare oaie se va stradui sa fie alaturi de o alta oaie si atunci se va realiza în fapta zicerea “o turma si un pastor”. Întelegi? Vedem ca într-o anumita masura aceasta deja se realizeaza: crestinii au început sa simta ca se afla într-o admosfera nesanatoasa, se straduiesc sa evite situatiile critice si vin cu miile la manastiri si biserici. În curând veti vedea ca în oras exista doua feluri de oameni: cei care vor duce o viata desfrânata, departe de Hristos, si restul, care vor veni la privegheri si în locurile de închinare. Nu va exista ca acum, o patura medie.
Sa patrundem în duhul Scripturii
În vara anului 1987 l-am întrebat pe Staret despre viitorul razboi mondial numit “Armaghedon”, despre care vorbesc Scripturile. Cu ardoare parinteasca mi-a comunicat diverse informati. Si chiar a dorit sa-mi descopere niste semne anumite care ne vor convinge ca într-adevar facem parte din generatia Armaghedonului.
Asadar, el a spus:
“Când veti auzi ca apele Eufratului sunt îngradite de turci în susul lor cu un baraj si sunt folosite pentru irigare, sa stiti atunci ca deja suntem în proces de pregatire a acelui mare razboi si astfel se deschide drumul pentru armata de doua sute milioane de oameni a rasaritului, precum spune Apocalipsa. Printre pregatiri va si aceasta: va trebui sa sece râul Eufrat ca sa poata trece o armata numeroasa. La o adica, zâmbi Staretul, daca doua sute de milioane de chinezi, ajungând aici, vor bea câte o cana de apa, îl vor usca pe loc! Mi s-a spus ca armata Chinei numara acum doua sute de milioane de ostasi, aica acel numar concret despre care scrie Sfântul Ioan în Apocalipa. Chinezii pregatesc chiar si un drum pe care îl numesc “miracolul epocii”, cu latimea unui rând de o mie de ostasi aliniati. Acest drum deja e construit pâna la hotarele Indiei. E nevoie, de fapt, de multa atentie si luciditate ca sa deosebim semnele vremurilor, caci într-un fel sau altul, se întâmpla ca cei care nu se îngrijesc de curatenia inimilor lor sa nu le deosebeasca si sa greseasca. Sa presupunem ca cineva stie ca, pentru venirea unei armate multimilionare, trebuie sa se usuce râul Eufrat. Daca însa va astepta o minune: de exemplu, sa apara o crapatura care sa înghita toata apa, va gresi, pentru ca nu s-a îngrijit ca, prin curatenia inimii sale, sa “patrunda în spiritul” Scripturii. Cam asa a fost si în cazul Cenobâlului. Sfântul Ioan Teologul, în Apocalipa, spune ca a vazut o stea care cade din cer otravind apele si oamenii. Cei care mai asteapta sa cada din cer o stea se afla în ratacire si nu-si dau seama ca aceasta deja s-a întâmplat. În Rusia cuvântul Cernobâl are semnificatia de pelin si noi observam ca s-a produs o mare paguba cu timpul se va amplifica si mai mult”. sursa

O stire aparuta zilele trecute par sa confirme profetiile Parintelui Paisie Ahioritul: “Dronele înarmate ale Statelor Unite au lansat primele raiduri aeriene asupra unor tinte din Statul Islamic plecând de la baza turca Incirlik. Potrivit presei, dronele au lansat mai multe raiduri asupra unor tinte aflate lânga Rakka, autoproclamata capitala a gruparii Stat Islamic.

Saptamâna trecuta, Ankara a fost de acord, dupa luni bune de negocieri, sa permita avioanelor de lupta ale Statelor Unite sa foloseasca baza de la Incirlik, care se afla la doar 400 de kilometri de Rakka.

Pâna la acordul cu Turcia, coalitia internationala care lupta împotriva Statului Islamic folosea baze militare din zona Golfului Persic si parcurgea zilnic aproximativ 2.000 de kilometri de zbor pentru a-si atinge tintele împotriva gruparii islamiste. ” digi24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.