Profetul Ezekiel a prezis razboiul dintre Gog si Magog – vestitor al Armaghedonului – care se configureaza a fi Al Treilea Razboi Mondial.

Ezekiel a dat lista „natiunilor” care vor lupta in acest razboi, impotriva Israelului. „Fiul omului, intoarce fata spre Gog, spre pamantul lui Magog, printul din Ros, Mesec si Tubal si profeteste impotriva sa. Persia, Etiopia si Put sunt cu ei, Gomer cu trupele sale, casa lui Togarma cu toate trupele lui, asemenea.” Specialistii au identificat aliatii impotriva Israelului astfel: Pamantul lui Magog este Ros – Rusia. Mesec si Tubal, conform teologului Grant R. Jeffrey, sunt Moscova si Tobolsk, Persia este reprezentata azi de Iran, Irak si Afganistan, Put este Libia, Etiopia de azi include militar si Sudanul, Gomer este estul Europei, Togarma este in sud-estul Europei, posibil Turcia.

 

Iranul nu sta cu mainile in san si doar ameninta verbal. Economic, primeste ajutor de la Rusia, China si Japonia. Vanzarile de petrol se fac prin bancile rusesti. Nave de razboi iraniene vor fi trimise la „exercitii” in Golful Mexic, dupa cum a anuntat amiralul Habibollah Sayyari. Venezuela este aliata Iranului, poate de aceea s-a si ales Hugo Chavez cu un cancer galopant. Organizatia Hezbollah si-a deschis centre in Cuba, Brazilia, Argentina si Paraguay. Iar „printul” Ros ce face? „Expansiunea NATO spre est sau un atac al SUA si Israelului asupra Iranului ar obliga Rusia sa intre in razboi”, a declarat generalul Nikolai Makarov.„Conflictele regionale care se desfasoara la ora actuala au potential sa declanseze un razboi mondial, cu folosirea inclusiva a armelor nucleare”. „Aliatii” profetiti de Biblie strang randurile! national

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.