Reteaua secreta de tuneluri si “Triunghiul de aur” al Daciei

La noi în tara, una dintre cele mai populare destinatii o reprezinta muntii Bucegi, aflati la vest de Valea Prahovei – unde se regasesc statiuni ca Sinaia, Predeal, Busteni, Azuga – si la est de culoarul Branului si Valea Ialomitei, care îi si traverseaza în partea sa superioara, formând în trecerea sa Cheile Ursilor, Cheile Pesterii, Cheile Coteanu, Cheile Tatarului, Cheile Zanoagei, Cheile Orzei si Cheile Ialomitei.

Despre muntii Bucegi, specialistii spun ca sunt un punct energetic foarte puternic, mai puternic decât oricare altul din România. De ei se leaga o multime de legende care au la baza întâmplari mai mult sau mai putin explicabile.

De ani de zile circula ipoteza existentei unei retele de galerii subterane în interiorul Bucegilor. Unii spun ca ar fi o retea care comunica pe sub pamânt cu piramidele din Egipt, altii cred ca acolo se ascund baze secrete pe care nimeni nu ar trebui sa le cunoasca, iar altii merg chiar pâna într-acolo încât sustin ca ar fi o retea construita de civilizatii extraterestre care monitorizeaza atent tot ce se întâmpla pe pamânt.

Mai multe despre Bucegi

Anumite masuratori au aratat ca exista doua tuneluri care traverseaza muntii din zona masivului Bucegi pâna în apropiere de Pestera Ursilor, din Carpatii Occidentali. Se spune, de asemenea, ca exista galerii care comunica prin munte cu Retezatul si Raraul (masivul Ceahlau), pe ale caror vârfuri ar fi fost, la fel ca pe Vârful Omu, sanctuare care formau “Triunghiul de aur” al Daciei.

Rtv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.