Sa redecoram balcoanele

A venit primavara. O patura multicolora s-a asternut peste gradini si pasarele guralive isi cauta perechea. Este timpul sa redecoram balcoanele, sa plantam flori, sa ne creem mica oaza de liniste pentru zilele toride de vara.

Ne-am gandit sa va oferim cateva idei pentru amenajarea balcoanelor, mica noastra gradina de apartament.

balcon28

Prin magazinele de specialitate gasim numeroase sortimente de seminte de flori, plante decorative sau rasaduri. Multicolore sau parfumate, ornamentale sau exotice, plantele sunt sarea si piperul unei decorari reusite.

balcon

balcon1

balcon2

balcon4

Obiecte vechi de mobilier pot fi revopsite sau putem aplica autocolant in culorile preferate.

balcon3

balcon5

balcon6

Perne multicolore, ghirlande luminoase pe care le folosim de obicei la pomul de craciun pot fi doar o parte din micile artificii care sa ne ofere un loc romantic de relaxare.

balcon7

balcon8

balcon9

balcon10

balcon11

balcon12

balcon13

Balconul poate fi transformat intr-un mic birou, loc de joaca pentru copii, o sera in miniatura, etc depinde de gusturile fiecaruia.

balcon14

balcon15

balcon16

balcon18

balcon19

balcon20

Tapet, perdele vaporoase, fototapet, lambriuri, vopsea simpla, mozaic, furnir, sunt doar cateva din modurile in care putem renova peretii.

balcon21

balcon22

balcon23

balcon24

balcon25

balcon26

Putem aduce in balconul nostru farmecul insulelor grecesti sau atmosfera exotica din Orient, dar nimic nu ne opreste sa facem o sala de sport sau de ce nu … o gradina de vara.

balcon27

balcon28

balcon29

balcon30

balcon31

balcon32

balcon33

O veioza aranjata discret, spoturi, o mica fantana arteziana, o colivie, cateva lumanari parfumate pot oferi un plus de atmosfera.

balcon34

balcon35

balcon36

balcon37

Pentru cei ce nu au posibilitatea sa amenajeze balconul va oferim si o idee in care puteti construi o mica oaza de verdeata la fereastra.

balcon38

Datorita climei nu putem concura cu balcoanele din tarile unde este clima mediteraneana insa putem planta diverse tipuri de plante decorative cu aspect de palmier. O fotografie sau un tablou pot aduce un plus de culoare in locul nostru de relaxare.

balcon39

balcon45

balcon40

balcon41

balcon42

balcon44

Culori pastel sau curcubeu, perdele simple sau multicolore, mochete, gresie, parchet, caramida aparenta realizata din bucati de carton vopsit, etc sunt doar o parte din materialele pe care le putem folosi la redecorare.

balcon46

balcon47

balcon48

balcon49

balcon50

balcon51

balcon52

balcon53

balcon54

balcon55

balcon56

balcon57

Speram ca imaginile oferite sa va ajute imaginatia pentru a realiza un colt de liniste in apartamentul dumneavoastra si va dorim succes la aranjarea balconului.

balcon58

balcon59

balcon60

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.