Salveaza o viata – Adopta la distanta un caine!

Primul pas este sa cautati pe Internet asociatii pentru protectia animalelor care au adaposturi si care se ocupa cu asa ceva. Un astfel de padoc exista si in cadrul Primariei Capitalei, la Autoritatea pentru Protectia si Supravegherea Animalelor (ASPA), dar de aici nu se poate adopta la distanta in acest moment, au spus reprezentantii institutiei. De la adapostul ASPA puteti, insa, lua acasa un patruped, gata sterilizat si vaccinat.

In schimb, adoptia la distanta functioneaza de minune in cazul ONG-urilor, dar si al Primariei Sectorului 2, care are singurele adaposturi publice din Bucuresti de unde se poate adopta la distanta un catel. Sau s-a putut, mai bine spus, pentru ca toti cei 690 de caini de aici au cate un stapan care contribuie la ingrijirea lor, a declarat Marcela Pisla de la Asociatia Cutu Cutu.

“Cine vrea sa adopte gaseste poze pe site, dar poate veni si la adapost sa isi aleaga un catel dupa ce il vede. Banii ajung la toti cateii, unii au nevoi mai multe, sunt mai batrani, cu probleme de sanatate, unii au nevoie de hrana speciala, care este mai scumpa. Avem grija de toti, nu facem diferente, nu numai de cei care sunt adoptati la distanta”. ziare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.