Se aude deja cum vine SFÂRSITUL LUMII? Înregistrari cu zgomotele APOCALIPSEI

Ciudate, asemanatoare cu niste tunete care ar avea loc în cer, desi acesta este senin, neexistând riscul unor fenomene meteorologice extreme.

Mii de oameni din întreaga lume asculta cu mirare si cu teama, înca de anul trecut, ceea ce pare a aduce cu niste bum-uri explozive, murmure bizare si gemete dureroase. Din Rusia pâna în Australia, din Chile pâna în coasta de est a SUA, cerul e bombardat de asemenea sunete. Conform presei internatiuonale, având în vedere ca frecventa si intensitatea lor creste, oamenii, se întreaba daca se apropie ziua Apocalipsei.

Vezi diverse inregistrari din lume

Este vorba despre un fenomen straniu, care în ultima vreme a creat controverse, ideea centrala fiind ca sfârsitul lumii se apropie. Utilizatorii de internet din întreaga lume chiar au postat înregistrari cu sunetele considerate înspaimântatoare, venite din cer. Cei care încerca sa le desluseasca avanseaza diverse teorii. Unii spun ca ar fi vorba despre motoarele unor OZN-uri, altii le numesc pur si simplu zgomotele Apocalipsei, subliniind ca “se aude deja cum vine sfârsitul lumii”.

evz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.