Secrete ascunse de Armata Româna despre o întâlnire cu extraterestri

Noua militari aflati la bordul a trei elicoptere au trait cu doua decenii în urma un adevarat cosmar, dupa ce au fost hartuiti de o nava extraterestra. Autoritatile de la acea vreme au interzis orice discutie despre acest subiect sensibil. Dupa 20 de ani, capitanul acestui zbor memorabil s-a hotarât sa rupa tacerea.

“Era misiune usoara de antrenament. În fiecare aparat era un pilot, un secund si un tehnic de bord. Am plecat în jurul orei 22 si era programat sa ne întorceam în jurul orei 24. Era un zbor asa de placut, încât nici nu vorbeam între noi, fiecare era dus cu gândurile lui. Gasisem prin statie un post de radio si ascultam în surdina o muzica linistita”, îsi aminteste pilotul de vânatoare.

Zborul parea ca decurge fara probleme iar pilotii celor trei aparate îsi mai aruncau din când în când câte un ochi catre masinile care circulau la acea ora spre Urziceni. La un moment dat linistea din carlinga a fost spulberata de un eveniment pe care pilotii îl vazusera doar în filmele SF: “Am încremenit cu mâna pe mansa când am vazut brusc ca vine din stânga noastra o sfera luminoasa de culoare rosu aprins care nu-si schimba culoarea. Avea un diametru imens, de aproape 20 de metri. S-a apropiat de noi la vreo doi kilometri si nu facea niciun zgomot, nu lasa nicio dâra de fum. Apoi a început sa zboare în paralel cu elicopterele la aceeasi viteza de 150 de km pe ora”. StiriBuzau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.