Sfantul Efrem cel Nou din Nea Makri

Sfantul Efrem cel Nou din Nea Makri salveaza o fetita

Cu ochii in lacrimi in ochi, celebrul compozitor si cantaret, Elias Palioudakis si-a deschis sufletul povestind o minune pe care Sfantul Efrem cel Nou din Nea Makri a facut-o pentru el, salvandu-i fetita.

“Fiica lui Dumnezeu” a fost salvata de Sfantul Efrem.

Acum doi ani si jumatate s-a nascut fetita mea, povesteste Elias Palioudakis. Dupa o jumatate de ora de la venirea ei pe lume, medicii nu i-au dat sperante de supravietuire, datorita unor probleme ale sangelui.

st-efraim1

Copilul a fost intubat de urgenta si medicii au pornit o lupta contra cronometru pentru salvarea ei. Cu toate acestea, tatal si-a dat seama ca situatia este extrem de grava si viata fetitei atarna de un fir de ata. Ingenucheat in fata incubatorului tatal a inceput sa se roage cu toata puterea la Sfantul Efrem. Asistenta i-a interzis sa puna o iconita in incubator, spunand ca nu este sterila. I-a permis totusi sa o puna deasupra. Medicii i-au spus ca se confrunta cu un caz fara precedent vazand cum fetita “invia ” cu fiecare clipa. Traim un miracol au afirmat medicii uimiti de evolutia starii de sanatate a micutei. Dupa aproape o luna de stat la Terapie intensiva, parintii si-au putut lua acasa copila.

Nikos Terzis a scris un cantec despre acest miracol facut de Sfantul Efrem cel Nou, din Nea Makri pentru fetita lui Elias Palioudakis .

Este greu sa crezi in miracole ce nu ti se intampla tie, dar atunci cand le traiesti tu, cuvintele si sentimentele sunt prea mici ca sa exprime ceea ce simti si gandesti.

Trimite felicitari cu Sfantul Efrem cel Nou

Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou – grabnic ajutator al celor in necaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.