Sotii Ceausescu si divizia paranormala

Cuplul Ceausescu a avut o apetenta foarte mare pentru pentru vrajitorie si paranormal, care îsi are originea, fara îndoiala, în faptul ca, esentialmente, ei ramasesera captivi în spatiul mistic al satului românesc. Dincolo de batosenia lor materialista, Elena si Nicolae erau bântuiti de duhuri si moroi, sperând în rezolvari miraculoase cu ajutorul farmecelor.

Eugen Celan, fondatorul Asociatiei Române de Cercetari Psihotronice, îsi amintea ca, auzind despre Vanga, vestita clarvazatoare bulgaroaica, Nicolae Ceausescu, însotit de Ion Dinca, a vizitat-o în secret. “Daca ar fi ascultat ce i-a prezis ea, astazi probabil ca mai traia”, spunea Eugen Celan.

Puterile hipnozei colective sunt, însa, numai o componenta a armelor mentale ce s-au dezvoltat pe frontul invizibil. Pe care front, desi a fost înfrânt, Ceausescu nu l-a neglijat. Prin anii ’60, când Securitatea Româna se emancipase de sub tutela marelui URSS Ceausescu îsi creaza propriul servici de actiune extrasenzoriala. Vasile Rudan sustine ca a participat la unele experimente facute de serviciile românesti: “Începând cu 1962, în tara noastra au avut loc unele cercetari experimentale în domeniul extrasenzorial, care au urmarit sa monitorizeze nivelul de sanatate al unor lideri din asa zisul lagar capitalist. Cercetarile si monitorizarile au fost extinse si asupra liderilor din tarile socialiste”.

rtv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.