Starchild – copilul extraterestru

In 1930 Maria era in vacanta la bunicii din Mexic, cand a descoperit intr-o veche mina parasita 2 cranii. Localnicii aveau tot felul de superstitii legate de acel loc, asa ca fetita a ascuns osemintele. Inainte sa moara Maria a lasat craniile unei prietene pana cand au fost gasite de biologii Ray si Melanie Young. Cei doi si-au dat seama ca unul dintre cranii are o forma ciudata si au mers la Lloyd Pye, un renumit criptozoolog.

Dupa studii amanuntite s-a descoperit ca cele doua oseminte apartin unei femei si copilului ei.

starchild2

Craniile aveau peste 900 de ani cu o marja de eroare de 40 de ani.

starchild

O analiza amanuntita ADN a fost efectuata la începutul anului 2011. Concluziile au fost de-a dreptul socante pentru ca cercetatorii au descoperit anomalii genetice asa cum nu pot exista la oamenii de pe Terra. S-a stabilit ca acest craniu nu poate fi de origine terestra pentru ca are proprietati diferite de craniile oamenilor obisnuiti. Cantareste doar jumatate de kilogram, în timp ce un craniu normal depaseste un kilogram, este alungit si putin bombat in parti, fapte care i-au împins pe cercetatori sa exclame ca ar fi apartinut unei fiinte extraterestre care si-a gasit sfârsitul pe Terra. sursa

starchild3

Specialistii neurochirurgi au studiat si ei craniul si au ajuns la o concluzie uimitoere – un astfel de copil ar fi avut ochii fixi, foarte mari, probabil de culoare inchisa si mereu deschisi.

Exista multe legende care povestesc despre fiinte din Cer care au coborat si au facut copii cu femei de pe Terra.

Grosimea oaselor craniului au uimit specialistii deoarece sunt anormal de subtiri insa foarte rezistente.

starchild4

Llyod Pye este de parere ca Starchild a avut un tata extraterestru.

starchild5

Rezultatele testelor ADN au confirmat ipoteza initiala, chiar daca multi considerau ca este doar o fantezie si ca Starchild a avut de fapt o boala care i-a deformat oasele craniului.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

starchild6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.