Surse: Grindeanu ar putea impiedica citirea motiunii duminica in Parlament. “Sper sa evitam optiunea nucleara”

Surse guvernamentale: Plenul reunit nu ar putea fi convocat duminica, pentru ca nu e deschisa registratura Guvernului, ca sa primeasca motiunea
Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu nu ar putea fi citita, duminica, in Parlament din motive procedurale, sustin surse apropiate prim-ministrului, pentru ca textul motiunii trebuie trimis la data depunerii si catre Executiv, iar Registratura este inchisa in week-end. Premierul ar putea sa nu vina la citirea motiunii daca totusi se va intampla acest lucru duminica, invocand nerespectarea procedurii.
”Eu sper ca macar in al treisprezecelea ceas ratiunea sa invinga si sa avem un dialog, sa putem sa evitam optiunea nucleara, din care toata lumea are de pierdut”, au declarat surse apropiate premierului, pentru News.ro.
Sursele citate sustin ca motiunea nu va putea fi citita duminica in Parlament, pentru ca documentul trebuie trimis inainte la Guvern, iar Registratura nu lucreaza sambata si duminica.
”Probabil premierul nu va fi prezent duminica la citirea motiunii, deoarece nu sunt respectate procedurile”, au mai spus sursele citate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.