Telepatie, arma psihica, manipulare colectiva, arme psihotronice

Despre telepatie am auzit cu totii, insa nu toti avem aceste capacitati dezvoltate suficient. Religia ne spune ca putem face foarte multe lucruri dar ne trebuie credinta. Istoria abunda cu marturii despre sfinti si calugari, preoti cu har sau tarani simpli cu insusiri.. paranormale. Unii mergeau pe apa ca Hristos ( vezi parintele Manuil de exemplu ), altii iti spuneau trecutul si viitorul (Arsenie Boca), sau iti pot manipula mintea ( Tofik Dadasev) sunt doar cateva exemple. Daca am avea toti aceste capacitati lumea ar arata diferit si foarte putini dintre noi sunt pregatiti.

Daca am fi toti “clarvazatori” nu stiu cum am mai pastra ideea de intimitate, daca ne-am teleporta ar fi o nebunie sa te trezesti la usa cu toate neamurile , colegii si vecinii care vor sa iti ureze un simplu “La multi ani”, etc. Cati dintre noi nu au simtit macar odata dorinta sa fie “Superman” pentru a rezolva o problema materiala , de suflet sau.. poate o razbunare.? ! ?

Despre experimentele facute de vecinii nostri rusi a tot scris presa si multa cerneala a curs de-a lungul anilor. Cine nu a auzit oare de Djuna, Rasputin, etc ? Daca experimentele si testele ar fi utilizate in scop benefic nu ar fi o problema, dar ce ne facem cand astfel de descoperiri uluitoare ar pica in mainile unor oameni certati cu legea ? Sau cand sunt folosite in scopuri mizere, razboaie, etc. ?!?

Gândirea, fiind un element material, se poate transmite la distanta. Exista un cod universal spiritual de comunicare prin gând, comun atât oamenilor cât si plantelor si animalelor. Cu alte cuvinte, gândul se poate percepe la distanta atât de oameni cât si de animale si plante, acestea interceptându-l si decodificându-l.

Iata câteva exemple: se stie ca, daca unei plante i se rupe o crenguta, ea descarca un curent electric care se poate înregistra pe o hârtie cu ajutorul unui seismograf – expresie a suferintei sale. Dar s-a facut urmatoarea experienta: pe lânga o astfel de planta, cuplata la acest seismograf, au trecut, una câte una, cinci persoane; dintre aceste persoane, una trebuia sa rupa crenguta, dar nu stia ca va rupe crenguta; ordinul de a rupecrenguta era dat de a sasea persoana care se afla departe de planta. Acest ordin era stiut de cel ce trebuia sa-l dea. În momentul când cel ce trebuia sa rupa crenguta, fara sa fi dat nici un ordinverbal, a ajuns în dreptul plantei, planta a reactionat brusc, descarcând biocurenti electrici. Prin urmare, planta a interceptat gândul celui care trebuia sa ordone, l-a înteles si l-a decodificat.

Bakster, directorul scolii pentru detectarea de minciuni din New York, a adunat serioase probe care demonstreaza existenta unei perceptii primare care poate fi observata la toate fiintele vii. Astfel, când minusculele crevete sunt ucise, se semnaleaza o reactie imediata printre alte vietuitoare, de exemplu plantele care se afla în apropiere. Nici o ecranare nu poate sa împiedice aceasta comunicare, fie ea chiar o grila de plumb.

Rusii au facut experiente telepatice pe câini, punând în evidenta telepatia animala. Vladimir Durov avea un câine ciobanesc, Mars, cu care a facut experiente telepatice. El aobservat ca acest câine reusea sa-i intercepteze gândul si sa-l înteleaga. Experientele s-au facutîn prezenta academicienilor Vladimir Bekteriev si Alexandr Leonovici. Astfel, Bekteriev i-a dat lui Durov o nota scrisa care cuprindea instructiunile care urmau a fi transmise animalului prin mesaj telepatic. Durov a luat capul câinelui în mâinile sale si l-a privit fix în ochi, timp în care i-a transmis mesajul mental. Câinele si-a retras capul si a fugit în camera vecina, aflata în spatele laboratorului si în care nu mai intrase niciodata. În camera, se aflau trei mese acoperite cu carti si caiete. El s-a îndreptat spre prima masa, a stat câteva clipe cu labele pe ea, apoi a plecat la adoua masa, facând acelasi lucru, ca si când ar fi cautat ceva. În sfârsit s-a dus la a treia masa de unde a luat obiectul cautat. Acesta era o carte de telefoane pe care Bekteriev i-o adusese lui Durov. Mars primise mesajul telepatic. Toate animalele cunosc adesea gândul dresorului prin intermediul telepatiei. Durov a aratat si puterea hipnotica a ochiului, puterea privirii. Ochii ar emite deci radiatii, dar ce organ le-ar capta? Dupa cercetatorii rusi, acest organ ar fi glanda pineala, situata la baza creierului. Acesta ar fi al treilea ochi, ochiul pineal.

În anul 1962, Kapinski si Durov, în lucrarea Comunicatiile radio si biologice, ajung laconcluzia ca celulele în forma de bastonas ale retinei ar avea rolul de minuscule antene radio,care transmit semnale telepatice. În primii ani ai secolului XX, în Germania exista un cal care putea intercepta gândul stapânului sau. EI raspundea la întrebarile de matematica, geografie sau chiar politice, prin batai de copita sau dând din cap în sus si în jos, pentru raspunsurile afirmative, si scuturându-l într-o parte sau alta, pentru raspunsurile negative. Exemplu: cineva îl întreba pe Hans cât face de doua ori radical din noua minus unu; dupa o pauza de câteva clipe, ridica copita dreapta si batea de patru ori. S-a trimis o comisie de la Academia de Stiinte, condusa de Oskar-Pfungst, saexamineze cazul, care era un miracol. Rezultatul: daca stapânul calului, Wilhelm Osten, nu era de fata sau daca acesta nu stia raspunsul la întrebari, nu-l stia nici calul; când Osten cunostea raspunsul, atunci si calul raspundea corect. Concluzia: gândul stapânului, atunci când acesta cunostea raspunsul, era interceptat de cal si decodificat, dând astfel raspunsuri corecte. Un alt exemplu: daca în preajma unui om ce sufera un traumatism se afla o planta, ea reactioneaza prin descarcare de biocurenti, semn ca ea sufera alaturi de om.S-au facut numeroase experiente de telepatie. Savanti din lumea întreaga au observat ca modificarea undelor cerebrale la un geaman provoaca modificari ale undelor cerebrale si la celalalt geaman. Daca o mama sufera, copilasul sufera si începe sa plânga. Sovieticii au facut experiente pe un submarin. Ei s-au folosit de o iepuroaica si propriii ei pui. Din câte se cunoaste, nu exista nici un mijloc tehnic de a comunica cu un submarin de la suprafata – undele electromagnetice nu se transmit prin apa. S-au plasat la bordul submarinului puii de iepure, iar iepuroaicei, care a ramas într-un laborator pe pamânt, i s-au implantat electrozi în creier. Când submarinul s-a scufundat în mare, iepurasii au fost sacrificati unul câte unul. În momentele exacte ale mortii fiecaruia dintre fiii ei, creierul iepuroaicei reactiona. Dar ce forma de energie degaja gândul, daca el poate strabate medii pe care undele radio nu le pot strabate?

Experientele telepatice facute între Kamenski si Nikolaev, primul transmitator, celalalt primitor, sunt mult mai convingatoare. Kamenski transmitea de la Moscova, iar Nikolaev intercepta mesajul la Leningrad. S-au putut transmite imagini de obiecte, dar si stari afective. S-au constatat si modificari biologice în timpul sedintelor telepatice, cum ar fi cresterea globulelor albe cu o mie cinci sute pe milimetru cub, când s-a sugerat o emotie placuta, si o scadere cu omie sase sute de globule albe, când s-a transmis o emotie depresiva. Oamenii de stiinta americani au observat transmiterea telepatica a simptomelor si bolilor psihice. Ei au observat, de asemenea, chiar posibilitatea de transmitere a unor reactii telesomatice.

Doctorul Schwaltz descrie un caz în care un om, trezindu-se într-o dimineata cudureri violente de la un dinte, telefoneaza medicului stomatolog pentru a-i da o consultatie urgenta. Tot în acea dimineata, mama acelui om i-a telefonat ca si-a extras un dinte. Durerea fiului ei a disparut spontan, asa ca stomatologul n-a mai gasit nimic care sa-i explice durerea omului respectiv.

Rasputin, calugarul avid de putere, socotit satanic, se supusese antrenamentelor legate de practicile samanilor din Siberia. Rasputin era singurul care putea sa trateze pe cel mai însemnat bolnav din Rusia imperiala, tareviciul care suferea de hemofilie. El putea sa calmeze durerile copilului si sa opreasca hemoragia chiar de la distanta. Doamnele din cea mai înalta societate, dupa ce petrecusera un minut în preajma calugarului, cadeau literalmente în patul acestuia. Se pare ca avea o putere spirituala foarte mare, caci multe femei marturiseau: „Mi s-a relevat totul -am dormit cu Dumnezeu”.

Este foarte interesant cazul telepatului Wolf Messing, un evreu polonez, care faceaspectacole cu experiente telepatice. Dupa ce acesta daduse un spectacol în oraselul Gomel din Rusia, la sfârsitul reprezentatiei, doi militieni l-au arestat si l-au dus la Stalin. Acesta, care auzise de puterea lui telepatica, dorea sa se intereseze de polonezii pe care îi punea în functii si,de asemenea, sa testeze însusirile psihice ale telepatului. Messing era o persoana celebra în parapsihologie, fiind pus la probe de mari celebritati ale vremii: Einstein, Freud si Gandhi. Dupa invazia Poloniei de catre germani, acestia pusesera un premiu de doua sute de mii de marci pe capul lui. Stalin i-a cerut lui Messing sa mearga la o banca din Moscova si, folosindu-se de puterea lui telepatica, sa ridice prin frauda de la ghiseul bancii la care el era complet necunoscutsuma de o suta de mii de ruble. Iata ce s-a întâmplat. Messing s-a prezentat la ghiseu cu o foaie de hârtie rupta din carnetul sau, a deschis servieta si a pus-o pe tejghea, ordonând mental casierului sa-i dea enorma suma de bani. Batrânul casier a deschis casa de bani si a numarat o suta de mii de ruble lui Messing, care i-a bagat în servieta si a plecat. S-a întors cu cei doi functionari desemnati de Stalin ce trebuiau sa supravegheze experienta si i-a dat banii lui Stalin. Vazând puterea extraordinar de mare a lui Messing, Stalin i-a cerut un lucru ce parea imposibil de realizat. El a fost pus într-un automobil si dus în Kremlin, dând ordin pazei sa nu lase penimeni sa plece. „Am efectuat aceasta proba fara dificultate”, a spus Messing. Atunci Stalin l-a mai supus la o proba: i-a spus sa patrunda în biroul lui de la resedinta de vara de la Kuntsovo; aceasta echivala cu patrunderea în banca de la Fort-Knox si sa fure aurul Statelor Unite. Desi locuinta lui Stalin era pazita cu strasnicie de cea mai formidabila garda personala, Messing si-a facut aparitia în fata biroului lui Stalin. Acesta a întrebat: „Cum ai putut sa patrunzi aici?” Messing a explicat: „Le-am sugerat telepatic celor care va pazesc ca sunt Beria. Pe lânga fiecare gardian, spuneam în gând: sunt Beria, sunt Beria”. Beria era seful politiei secrete sovietice, un musafir obisnuit al vilei lui Stalin.

Si iata o experienta care confirma prezenta spiritului si fenomenul de desprindere a acestuia. Kamenski îi transmite de la Moscova lui Nikolaev la Leningrad un mesaj telepatic, prin care îi descrie ca în fata lui are un bloc. Nikolaev intercepteaza gândul transmis telepatic prin care i se descria imaginea unui bloc, dar, în plus, consemneaza ceea ce exista si în spatele blocului, ceea ce Kamenski nu putea vedea. Explicatie: corpul astral al lui Nikolaev s-a desprinsde corpul fizic si vital si s-a deplasat la fata locului, vazând cu vederea spirituala ceea ce era în spatele blocului. Messing spunea ca gândurile oamenilor îi apar sub forma de imagini. „Când am ochiia coperiti, povesteste Messing, activitatile telepatice sunt mult mai usurate”. Iata de ce cei ce se initiaza în tainele cerului prefera sa stea în locuri cât mai izolate, singuratice. Tot în aceeasi idee am sa descriu un alt caz.

Un ziarist i-a sugerat mental lui Messing sa descopere locul unde e pus un exemplar al revistei Ogoniok si sa o deschida la pagina unde era un portret al lui Lenin, apoi sa-i spuna daca imaginea ce-l reprezenta pe Lenin era o reproducere dupa o pictura sau era fotografia unui actor care interpreta rolul lui Lenin. Cu ochii închisi, Messing i-a adus revista solicitata, a deschis-o la pagina indicata, unde era un portret original, asa cum preciza Messing. În anul 1940, Messing a prezis într-un discurs la Moscova ca, desi Stalin si Hitler facusera un tratat de neagresiune, într-o zi tancurile sovieticilor vor circula pe strazile Berlinului. Deasemenea, a mai prezis ca razboiul se va sfârsi în mai 1945. Ambele evenimente au fostconfirmate de istorie. Electroencefalograma arata ca omul are urmatoarele forme de unde cerebrale:
unde alfa cu opt-doisprezece cicluri pe secunda, pe care le întâlnim în stare de reverie sau de relaxare (cu ochii închisi); – unde beta cu treisprezece – douazeci si doua cicluri pe secunda, pe care le întâlnim înactivitatea mentala intensa; – unde delta cu unu-doua cicluri pe secunda, pe care le avem în timpul somnului adânc. În telepatie, au rol undele alfa. Perceptia undelor telepatice se face mai întâi în subconstient si dupa aceea subconstientul informeaza scoarta cerebrala. Aceasta ne arata ca interceptarea gândurilor, deci a spiritului, se face la nivelul structurilor nervoase subconstiente, unde ele sunt întelese, decodificate si trimise constientului. Creierul lui Nikolaev producea unde înainte ca mesajul sa devina constient. (Enigma vietii si a mortii – dr. Aurel Popescu- Balcesti).

Cainele viu, cu capul taiat

Doi cercetatori rusi, Nikolai Terebinski si Serghei Briuhonenko au realizat niste experimente monstruoase, incercand sa creeze un dispozitiv pentru manipularea mentala a oamenilor. Ei propuneau o idee socanta prin care sa programeze unui om moartea clinica, sa ii sterarga toate amintirile prin diverse procedee si sa il reinvie. Astfel “noul om” ar fi avut capacitati deosebite si ar fi ascultat poruncile “stapanului”.

Pentru desavarsirea acestor idei, savantii si-au inceput cercetarile si experimentele pe caini. Inainte de toate ei trebuiau sa demonstreze ca un creier poate functiona independent de trup, la comenzi trimise de un aparat. Au construit un astfel de dispozitiv, au facut un aparat care sa inimte functiile inimii, capabil sa mebntina in “viata” capul unui caine. Instrumentul a fost prezentat in 1940 la un congres de fiziologie ce a avut loc la Moscova.

Un cap de caine desparit de trup, insa conectat la dispozitiv a fost adus pe o masuta si poate raspunde la stimuli. Lovind cu un ciocanel in masa capul patrupedului a tresarit, la o sursa puternica de lumina a clipt, si chiar a inghitit o bucatica de carne. Experimentul e socat comunitatea oamenilor de stiinta si proiectul a fost anulat. ( nu exista dovezi ca nu a fost reluat intre timp…) ( Formula As)

In 1997 un desen animat, a reusit sa dea peste cap viata a sute de familii. Aproape 700 de copii au suferit convulsii, ochi iritati, au vomitat, etc dupa ce au urmarit “Pokemon”, un serial de desen animat foarte cunoscut in toata lumea. De la copii de 3 ani si pana la un barbat de 58 de ani, cu totii au stat in spital mai mult de 24 de ore cu simptome de epilepsie. Majoritatea copiilor au reactionat dupa aproximativ 20 de minute de la inceperea filmului, ca si cum un virus cibernetic i-a contaminat pe toti intr-o clipa. Motivatia oficiala a fost ca unele persoane pot declansa crize epileptice la anumite flash-uri de culoare rapide dar alte voci sustin ca in episodul respectiv fusese montata o hieroglifa care reprezenta cuvantul moarte.

Exista mai multe exprimente despre mesajele subliminale, care dealtfel sunt interzise.

In 2007 la o demonstratie petrecuta in Georgia, politia a folosit o arma acustica – LRAD (Dispozitiv Acustic cu Raza Lunga). Cei prezenti au inceput sa cada pe strada. au acuzat dureri de stomac, se loveau cu capul de pereti, aveau atacuri de panica, etc. Expertii militari spun ca acest dispozitiv a fost folosit si in zone de razboi – Irak si Afganistan. Undele produse de LDAR sunt insesizabile dar pot afecta buna functionare a organismului provocand halucinatii, depresii, anxietate, etc.

Daca tehnologia, experimentele de tot felul sunt realizate pentru a ne ajuta atunci sunt binevenite. Daca insa rezultatul unor astfel de experiente pot aduce beneficii unora in detrimentul altor oameni.. poate ca ar fi mai bine sa nu existe. Daca curentul electric ar ucide toata vegetatia din jur, atunci cred ca el nu ar trebui sa existe.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.