TFM Media Station, solutia pentru televiziunea digitala cu circuit închis

Bucuresti, 18 Septembrie 2007 – Conceptul de televiziune digitala cu circuit închis a devenit cunoscut si în România si este exploatat comercial de marile lanturi retail, banci, farmacii, aeroporturi, cluburi si alte organizatii care au un trafic mare de persoane sau clienti care stau o vreme în sali de asteptare, pentru a le servi pe lânga divertisment si reclame la diverse produse si servicii.

mediaUna dintre aplicatiile software care fac posibila servirea clipurilor video, atât filme, cât si reclame, este si TFM Media Station, o solutie open-source, configurabila usor si care poate fi administrata de la distanta, prin Internet. Solutia nu necesita o investitie hardware sau software masiva, ruleaza pe PC-uri obisnuite, de nivel mediu, rezista la caderile de curent si porneste exact de unde a s-a oprit în cazul unei astfel de probleme.
Modulul de administrare poate fi accesat printr-o fereastra de browser normala, usor de utilizat si de cei fara multa pregatire tehnica. Utilizatorul poate seta pentru fiecare zi din saptamâna un orar diferit de reclame. Editatea programului unei zile se face foarte simplu, folosind o interfata grafica.
Incarcarea materialelor video în MediaStation se face utilzând protocolul FTP, cu o îmbunatatire: canalul FTP este criptat. Astfel username-ul si parola sunt protejate împotriva atacurilor externe.
Administrarea conturilor utilizatorilor, cei care au dreptul sa încarce materiale în Media Station, se face tot via web, dintr-o interfata similara cu cea a sectiunii de administrare a reclamelor.
Odata ce programul a fost setat, TFM Media Station poate functiona în mod independent, fara a fi necesara interventia nimanui. Daca pe o zi nu se stabileste un program de reclame, programul va rula numai filmele sau clipurile muzicale video. Un alt avantaj al TFM Media Station este ca recunoaste automat toate formatele obisnuite de videoclipuri (AVI, DivX, VOB, MPG) si astfel nu se mai pierde timpul cu eventuala convertire a clipurilor de la un format a altul.
Recomandarea TFM este ca PC-ul sa aiba in dotare un hardisk de 250G, ceea ce înseamna aproximativ 300 ore de material video daca se foloseste codarea DivX. Numarul real de ore poate varia în functie de rezolutia la care este realizat materialul video si de codarea folosita. TFM Media Station stie de asemenea sa scaleze filmele si reclamele la rezolutia de afisare pe display, eliminând timpul de conversie de dimensiune a materialelor video.
Clientii TFM Media Station primesc servicii suplimentare printr-un abonament lunar, care includ asistenta tehnica de urgenta, update-uri automate la software, interventii on-site pentru orice problema.

Tfm Group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.