Trei zile de intuneric ?

De cativa ani tot auzim despre trei zile de intuneric. Internetul este plin de surse dar ma intreb cine o fi pornit totul. Unii spun ca David Lopez ar fi primit un mesaj la Medjugorje. Altii sustin ca Padre Pio ar fi primit un mesaj divin. Exista voci care sustin ca mesajul ar fi fost transmis la Fatima. Suntem avertizati ca va fi o iarna geroasa, noapte si afara se vor auzi tunete. Trebuie sa inchidem geamurile, sa ne rugam, sa aprindem luminari sfintite.

Pana aici totul este clar !?! Problema este ca nu stim unde va fi iarna, in Nord sau in Sud ? Greu de crezut sa ninga si prin Europa, America, etc dar la fel si prin Australia.

Dupa ce ca este iarna, ger, intuneric trebuie sa avem grija sa etanseizam si ferestrele, ca sa nu intre in casa gaze otravitoare. Hm… Nu stiu cand au pornit aceste profetii despre cele trei zile de bezna dar seamana destul de bine cu unul din scenariile documentarului Ancient Aliens. Filmul are o oarecare logica, dar mi se pare, putin probabil ca istoria sa se repete la indigo.

Avertismentele pentru cei mai putin informati suna cam asa :

Urmeaza o noapte rece de iarna, un tunet îngrozitor cu jumatate sau o ora înainte de a începe pedeapsa. Dupa belgianul Andre pe cer se va vedea o cruce neagra, ce se va putea vede timp de 3 ore.
Trei raze de lumina vor atentiona pe copiii Mariei, pe cei ce o cinstesc, sa aiba timp pentru a ajunge acasa, unde vor sta în timpul pedepsei. Daca locul indicat de raze va fi altul si nu cel ales de ei, trebuie sa mute lucrurile sfintite în locul respectiv. O raza de lumina va însemna la locul si în cadrul locuintei unde va trebui sa stagnati în timpul pedepsei. Încaperea respectiva va trebui bine izolata. Începeti înca de acum, dupa atentionare imediat. Usi, geamuri bine închise cu banda izolatoare, pe cât posibil sa nu intre aer deloc. La geamuri cârpe negre sau mai bine hârtii negre pentru a nu patrunde nici lumina de fel. Sursa

”Incuiati usile si ferestrele si nu dati ascultare la nimeni care va cheama de afara!Nu va lasati atrasi de glasurile pe care le veti auzi ! Acestea nu sunt ale celor dragi ,rude, prieteni sau cunoscuti ,ci sunt glasurile demonilor care, imitandu-i pe aceia ,incearca sa va faca sa deschideti si sa iesiti afara si odata iesiti ,nu va veti mai putea intoarce inapoi ,ci veti muri asa cum vor muritoti cei care aflandu-se afara ,vor incerca sa se salveze fara Dumnezeu . Unii vor muri inecati ,incercand sa traverseze raul ,altii se vor prabusi in gol ,incercand sa coboare altii se vor omori intre ei din cauza spaimei. Dumnezeu a ales deja pe cei care vor muri de moarte violenta ca martiri, la inceputul celor trei zile de intuneric! Ei nu trebuie sa se teama pentru ca Dumnezeu le va da curaj si dupa martirul lor vor fi transportati de catre ingeri in ceruri cu trup si suflet laolalta!” sursa

In comparatie cu alinierea precesionala, dureaza mai mult de 3 zile pentru sistemul nostru solar ca sa treaca prin banda de energie aferenta Saltului Galactic. Aceasta banda (emanatie) de energie electromagnetica relativ ne-polarizata a fost numita in multe feluri, cum ar fi Centura Fotonica sau Zona Electromagnetica Nula.

Desi campul de energie electromagnetica mentionat mai sus a fost descris ca durand 3 zile (cele 3 zile de intuneric….), aceasta este incorect. Numai alinierea precesiilor va dura 3 zile si, in timpul celor 3 zile ( 20-22 Decembrie 2012), efectele emanatiilor non-polarizate din Centrul Galactic vor fi extrem de pronuntate, mult mai mult decat intreaga perioada ramasa din ciclu. Cu toate acestea, impulsurile emanate de quasarii din apropierea Centrului Galactic (implicate in alinierea precesionala) nu sunt acelasi lucru cu energia emanata de Centrul Galactic (implicata in Saltul Galactic)… Dar, ideea este ca aceste doua surse de energie se vor suprapune in mare masura in perioada celor 3 zile mentionate din Decembrie 2012. sursa

Pe de alta parte, publicatia Pravda informa în anul 2010, ca nave extraterestre se îndreapta spre Terra si ca ele vor ajunge pe planeta noastra în anul 2012, odata cu “prevazutul” sfârsit al lumii. Institutul SETI, al carui scop este descoperirea vietii de origine extraterestra în Univers, dezminte informatia conform careia spre Pamânt s-ar îndrepta nave extraterestre. evz

Documentar al canalului History 2: PE 21.12.2012 SE INTORC EXTRATERESTRII PE TERRA … sursa

Daca sunteti curiosi puteti lua internetul la puricat si nu va mai apucati de sarmale si caltabos. O sa vina termitele din spatiu sa va lase fara cozonac, vin si alte slaninute afumate. Vom vedea ce va fi, caci 21 decembrie bate la geam. Speculatii au fost si vor fi mereu, numai Dumnezeu stie ce ne asteapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.