Un calugar shaolin uimieste lumea – bormasina nu intra in corpul lui

Hu Qiong are 38 de ani si s-a nascut la Kuala Lumpur, Malaezia. El este maestru shaolin si maestru de Kung Fu. Hu Qiong a intrat la templu la varsta de 8 ani si tot de atunci si-a inceput antrenamentele.

Uimitoare sunt demonstratiile sale in care poate opri cutite cu mana, isi infinge bormasina in cap sau in stomac, sta pe varfuri de sulita, etc dar nimic nu ii distruge corpul.

Hu Qiong3

Intr-un templu din Kuala Lumpur Hu Qiong a demonstrat ca desi trupul uman pare extrem de fragil, exista o forta interioara incomensurabila ce sta in stare latenta.

Poate ca ar trebui sa ne amintim de ce spunea Hristos si anume ca nu El a vindecat ci Credinta noastra.

Exista numeroase dovezi ale capacitatilor umane ce tin de natura fantasticului si oricine poate avea acces la ele dupa un antrenament riguros si de durata alaturi de un maestru indrumator.

Hu Qiong

Bormasina folosita de Hu Qiong nu este de jucarie si nici din plastilina ci este una absolut reala si infricosatoare pentru oricare dintre noi. Astfel de experimente si demonstratii nu le poate face oricine, insa Hu Qiong are cu siguranta o experienta acumulata timp de 30 de ani, care ii permite sa isi mute energie si sa opuna rezistenta unor stimuli externi.

shaolin

Prima demonstratie facute de Hu Qiong ne arata cum isi pregateste trupul si se concentreaza puternic pentru a indoi si apoi a reface un obiect metalic.

Prpofesorul de bio-mecanica, Dan Voss a participat la demonstratii pentru a dovedi ca ceea ce face Hu Qiong este real.

Hu Qiong ]poate sa opuna rezistenta unui burghiu electric (bormasina) chiar si in burta sau in zona gatului unde stim cu totii ca sunt zone foarte sensibile. Din acest experiment Hu Qiong iese doar cu mici zgarieturi superficiale.

Hu Qiong2

El a prins cu mainile goale si un fierastrau electic in functiune, a fost injunghiat, lovit, etc dar a scapat neatins.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.