Uriasi, acum 200 de milioane de ani ?

Michael Tellinger a publicat “Slaves Species of God”, in 2005, inspirat de Zecharia Sitchin ( autor azerbaidjano-american de carti, el a tradus o parte din tablitele sumeriene care promoveaza o explicatie a originii omului care implica venirea unor calatori din spatiu numiti annunaki, care au colonizat Pamantul si au creat omul, explicand ceea ce stiinta o numea veriga lipsa. Sitchin atribuie rasei Anunnaki crearea culturii sumeriene antice precum si a celorlalte popoare.) Tellinger a scris zeci de scenarii de film, insa “Slaves Species of God” este prima lui carte. Impreuna cu cercetatorul austriac Klaus Dona, Michael Tellinger a descoperit in Africa de Sud o amprenta de picior gigant.

In ianuarie 2012, cei doi au gasit amprenta ce pare a proveni de la un om cu inaltimea de aproximativ 7.5- 8 m.

talpa urias

Desi unii cred ca forma piciorului a fost daltuita in piatra de cativa tineri pusi pe glume, amprenta umana ramane totusi un mister. Descoperirea vine sa sustina concluzia ca fiinte uriase au trait candva pe Pamant, Klaus Dona gasind in cautarile lui schelete uriase de aproximativ 7.5m in Ecuador.

KD

In materialul video Michael Tellinger prezinta ceea ce ar putea fi una din cele mai clare dovezi ca uriasii nu exista doar in mituri si povesti, ci ei au existat in realitate pe Pamant.

urma de urias

 

Geologii au ramas uimiti in fata amprentei de picior imprimata in granit dur si avand o lungime de aproximativ 4m. Unii mai sceptici spun ca urma giagant, ar fi fost creata de eroziune naturala.

degete urias

Prof. Pieter Wagner spune ca este mai simplu de crezut ca exista omuleti verzi decat ca vantul si ploaia au sculptat in granit o astfel de forma. Forma piciorului urias a fost gasita intamplator de un vanator in 1912 dar zona este salbatica si destul de periculoasa. Chiar si astazi nu este usor de ajuns in acele locuri. Geologii au confirmat ca piatra in care se afla urma de urias este granit autentic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.