Urmele extraterestrilor antici la Buzau ?

Daca Erich Von Daniken ar fi studiat si legendele romanilor cu siguranta ar fi gasit suficient material pentru o noua carte. Se pare ca extraterestrii antici nu au ocolit Romania, ci au fost si prin Muntii Buzaului.

Vasile Rudan a fost cel ce a relatat despre cercetarile facute in zona. In zona Bozioru circula numeroase legende despre o veche populatie de uriasi, cum ca aici ar fi existat Tara Luanei care era populata de extraterestri si chiar relatari despre disparitii misterioase.

ulmet

“Pe creasta unui deal din comuna buzoiana Bozioru exista o formatiune stâncoasa extrem de stranie, compusa din pietre rotunde, în forma de OZN. Localnicii dar si primii geografi care au ramas socati când au luat contact contact cu aceste stânci pe le-au numit Babele de la Ulmet, pentru ca seamana izbitor cu cele din Masivul Bucegi.

Vezi si Secrete ascunse de Armata Româna despre o întâlnire cu extraterestri

În zona Bozioru circula numeroase legende despre o veche populatie de uriasi, cum ca aici ar fi existat Tara Luanei care era populata de extraterestri si chiar relatari despre disparitii misterioase. “Nu afirm ca Buzaul a fost dintotdeauna un aeroport al extraterestrilor dar pâna si legenda Tarii Luanei invoca astfel de prezente neobinuit de stranii. În teren se poate proba acest aspect facând o vizita în zona Ulmet- Bozioru unde pe culmea din spatele satului se profilieaza forme ciudate care seamana cu OZN-uri pietrificate” adauga Diana Gavrila.”

buzau1

“Legendele povestite de batrânii din sat spun ca peste înaltimile Buzaului domnea cu mii de ani în urma un rege batrân numit Luana. E vorba de un barbat si nu de o femeie, care ar fi fost al treilea rege al pamântului. Povestea acestor vremuri apuse spune ca niste vrasmasi ai tarii Luanei au venit în care de foc , îmbracati în costume de metal si au doborât soarele Luanei care forma ceva ca un scut energetic ce proteja cetatea si întreaga zona. Pe peretii grotei de la Fundul pesterii apar desene ale unor arme ciudate din care ies raze iar policiori apare o tablita cu o scriere necunoscuta. Cred ca este vorba de ceva remarcabil care asteapta sa fie studiat mult mai bine” a mai spus istoricul Diana Gavrila. sursa

 

One comment on “Urmele extraterestrilor antici la Buzau ?

  1. Daca ar fi fost un rau pe acolo, ca mie cam asa mi se par urmele respective, ca un sediment, depus in ani de zile…
    Plus, trebuie luat si vantul in considerare, eroziunea in zecile de ani trecuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.