Wolf Messing ghidat de extraterestri ?

Nascut intr-o familie de evrei saraci din Polonia, Wolf Messing este poate unul dintre cele mai stranii personaje din lume. Clarvazator, telepat, medium, el a fost in contact atat cu Hitler, caruia i-a prezis esecul invaziei germane in Rusia, cat si cu Stalin , care a ramas uimit de capacitatile sale extrasenzoriale.

Se spune ca Messing i-ar fi prezis moartea lui Hitler insa nu exista suficiente dovezi care sa ateste predictia. L-a uimit apoi pe Stalin, prezicand cu acuratete sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial si a impresionat rusii cu spectacolele pe care le dadea, folosindu-si capacitatile paranormale.

wolf-messing5

Stalin nu i-a dat prea multa crezare la inceput insa Messing si-a dovedit capacitatile in doua cazuri devenite celebre.

Liderul soviectic l-a trimis la banca cu o simpla hartie alba spunandu-i sa retrage 100.000 de ruble. Urmarit de echipa de ofiteri, Messing a intrat in sediul bancii, i-a inmanat casierului hartia si a primit in schimbul ei suma ceruta. A parasit apoi cladirea dupa care s-a intors si a returnat banii. Casierului i se daduse un ordin mental, pe care l-a urmat imediat , predand suma ceruta. Cand cel care ia dat banii a fost intrebat de ce a oferit lui Messing 100.000 ruble, acesta a facut un atac de cord. Messing a declarat mai tarziu in cartea sa, ca a fost fericit sa afle ca omul si-a revenit, si s-a recuperat definitiv.

Un alt caz celebru este aparitia lui Messing in biroul lui Stalin, fara a prezenta vreun document. El a reusit sa treaca de toti ofiterii prezentandu-se ca Beria, seful serviciilor secrete. Totul doar cu forta gandului.

wolf-messing

Explicand secretele clarviziunii, Messing spunea ca gandurile celorlalti deveneau imagini colorate in mintea sa, si astfel el vedea mai curand imagini decat auzea cuvinte. Întotdeauna el urmarea sa isi atinga subiectii cu mana, caci acest lucru, spunea el, il ajuta sa elimine orice fluctuatie sau distragere mentala. El a negat faptul ca percepea gandurile dupa fizionomie si a afirmat ca ii era chiar mai usor sa citeasca gandurile unei alte fiinte daca este legat la ochi. El sustinea, de asemenea, si ca gandurile celor surzi si ale celor mai putin inteligenti sunt mai usor de citit decat ale celorlalti oameni. Cercetatorii rusi au incercat sa gaseasca motive psihologice strict stiintifice si materialiste, pentru a explica puterile sale de clarviziune, insa Messing se lasa examinat foarte rar. Un neurolog a descoperit chiar ca anumite portiuni ale capului si pieptului lui Messing generau mai multa caldura decat in mod obisnuit, insa nu a aflat niciodata de ce. Unii oameni de stiinta credeau in mod absurd ca atunci cand Messing lua un subiect de mana, el simtea la nivel subconstient anumite miscari ale muschilor acestuia care il ajutau apoi in citirea gandurilor respectivului om.” sursa

Sa revenim insa la titlul articolului. Copil fiind, Wolf Grigorievici Messing, a suferit de somnambulism. Parintii il gaseau deseori la fereastra privind spre luna. Intr-o buna zi le-a povestit ca astrul ceresc este locuit de fiinte stranii care ii vorbesc. “Mi-au spus ca eu nu sunt ca toti ceilalti. Ca im mine este ascunsa o putere incredibila si ca toti locuitorii cerului, ma vor ajuta sa o scot la iveala” – sursa

wolf-messing3

Messing i-a rugat pe oamenii de stiinta sa-l studieze pentru a gasi explicatii ale abilitatilor sale iesite din comun, insa acestia erau prea incuiati la minte si speriati de partidul comunist, asa ca i-au ignorat cererea. El credea “intr-un camp special”, responsabil de abilitatile sale telepatice. Fascinat de hipnoza el si-a amintit ca in Polonia a fosit hipnoza pentru a trata boli mentale grave. De cateva ori a prezis soarta unor persoane, doar privind fotografia persoanei. A prezis deseori viitorul ceea ce i-a adus si multe necazuri. Explicand secretele clarviziunii, Messing spunea ca gandurile celorlalti deveneau imagini colorate in mintea sa, si astfel el vedea mai curand imagini decat auzea cuvinte. Intotdeauna el urmarea sa isi atinga subiectii cu mana, caci acest lucru, spunea el, il ajuta sa elimine orice fluctuatie sau distragere mentala.

Creierul uman este inca un mister, capacitatile sale cognitive fiind departe de a fi intelese. In dezvoltarea capacitatilor sale extrasenzoriale Messing a fost ajutat si de Einstein si Freud, acesta din urma invatandu-l arta concentrarii si auto-hipnozei.

wolf-messing4

Din pacate nu a putut sa-si ajute sotia. Aceasta a murit de cancer in 1960. Messing a prevazut cu jumatate de an inainte data exacta cand aceasta urma sa plece din viata. A trait cu aceasta suferinta pina in ziua respectiva. Putem doar sa ne imaginam durerea imensa pe care a suferit-o, cunoscand data exacta a mortii celei pe care o iubea atat de mult. Asa cum sotia lui nu dorea sa plece la spital, doctorul oncolog, un mare profesor in acele vremuri venea la ei acasa pentru consultatii. Intr-o seara, vazand suferinta lui Messing profesorul ia spus: “Stai linistit. Chiar si intr-o faza atat de inaintata, exista pacienti care isi revin si traiesc multi ani. O sa fie bine.” Messing insa s-a intors nervos si a exclamat: “Cum indraznesti! Nu sunt un om obisnuit. Eu stiu exact cand va muri sotia mea! Eu sunt Messing”, apoi a plans.

Dupa moartea sotiei, Messing nu a mai facut spectacole jumatate de an, dar apoi a revenit pe scena. Traia singur si indurerat ca nimeni nu-l intelege. Spectacolele erau singura lui bucurie, pentru ca reusea sa aduca in sufletele oamenilor nadejdea si entuziasmul.”sursa

wolf messing2

Tatiana Lungin, una dintre prietenele lui relata povestea ca Messing a fost trimis intr-o seara la magazin. Desi se lasase intunericul copilul a reusit sa ajunga cu bine acasa. Aici s-a intamplat insa “miracolul” care i-a schimbat destinul. Pe treptele casei in fata i-a aparut un urias imbracat in haine albe, cu o voce profunda, ca de bas care i-a spus ” Fiule! Te-am trimis “de sus” a-ti determina viitorul. Inscrie-te ca student la Yeshiva. Rugaciunile tale vor bucura Cerul.” Messing isi amintea ca dupa intalnire a vazut fetele parintilor aplecate asupra lui, rugandu-se din rasputeri ca el sa isi revina. Relatand intamplarea, tatal lui dupa o lunga tacere a spus “Deci, El asta doreste.” Evenimentul l-a marcat si Wolf a mers la scoala pentru a invata Talmudul, rugaciunile, etc.

La scoala a avut parte de o noua intamplare neobisnuita. Unul dintre “pelerinii” care cereau adapost la scoala era “mesagerul din cer”, care il adusese Cuvantul lui Dumnezeu. L-a recunoscut imediat dupa statura uriasa si vocea neobisnuita. “M-am gandit ca – toate aceastea au fost aranjate de tatal meu.” (Dumnezeu).

Acest eveniment i-a zguduit credinta, intrebandu-se cum poate un pagan sa vorbeasca in numele lui Dumnezeu. A renuntat sa devina rabin si a fost ateu.

Se pare ca si Wolf Messing ca si multi altii inainte sau dupa el, a fost ghidat de fiinte astrale. Caliatile sale deosebite au scazut odata cu inmultirea anilor, murind in 1974.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

messing0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.