Pregatiti-va – vin extraterestrii !

Nu mai avem timp de pierdut, “sa trecem la treaba” dupa cum spune un fost participant la Romanii au Talent, Tudorel Popa.

Lasati problemele, lamentarile, criza, datoriile la banci , certurile cu vecinii si pregatiti-va – vin extraterestrii! Intalnirea cu ei este foarte aproape, dupa cum sustin reprezentantii societatii Royal Society Academy din Anglia.

ozn

Pregatiti locuri de cazare, scoateti argintaria de la naftalina, pregatiti asternuturi curate, luati sucuri si ce mai gasiti prin magazine, treceti la jumulit gaini, pui, curcani si ce mai aveti prin ograda, caci 100 de civilizatii extraterestre sunt gata sa soseasca.

“Întâlnirea cu extraterestrii este foarte aproape. Cel putin asa sustin reprezentantii Academiei de Stiinte din Anglia. Specialistii britanici au publicat un studiu în revista Philosophical Transactions of the Royal Society Academy, preluat si de BBC, în care vorbesc despre existenta civilizatiilor extraterestre, numarul acestora fiind estimat la o suta pe baza unui calcul propus în 1960 de catre astronomul Frank Drake, coordonator SETI- programul pentru cautarea civilizatiilor extraterestre.” Evz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *