Apocalipsa live

Intreaga lume asteapta cu sufletul la gura ziua de 21 decembrie. Toti vor vedea daca profetia civilizatiei Maya se va adeveri. Acum, avem posibilitatea de a vedea in direct cum va veni sfarsitul lumii.

Nu toti oamenii sunt impresionati de explicatiile stiintifice si isi iau masuri de precautie. Cei curiosi pot vedea imagini in direct, din mai multe tari de pe toate continentele.

19 – 22 December 12
Chichen Itza, Mexico

 

APTN live

 

Imagini live cu bolta cereasca

 

 

Watch live streaming video from proyectoholayucatan at livestream.com

Posibila Apocalipsa ar putea fi vazuta in direct si in New York. In imagini se poate vedea simbolica Empire State Building, o cladire prezenta in filmele de profil realizate la Hollywood. ziare

 

Agenţia de presă Associated Press se pregăteşte să difuzeze, în direct, ‘sfârşitul lumii’ de la Chichén Itzá, un uriaş sit arheologic precolumbian construit de civilizaţia Maya şi aflat în partea central-nordică a Peninsulei Yukatan, adică acolo unde trăiau pe vremuri triburile mayaşe, cărora li se atribuie predicţia potrivit căreia sfârşitul lumii s-ar produce la 21 decembrie 2012, conform agenţiei de presă amintite.
Astfel, cea mai mare agenţia de presă din SUA a transportat deja antene de satelit în cunoscutul sit din nordul Mexicului. De pe 19 până pe 21 decembrie, AP va difuza în direct pe site-ul său de internet tot ceea ce se poate întâmpla dezastruos pentru omenire chiar din patria mayaşilor.

realitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.