Bazele extraterestre de pe Terra

În „Raportul 13” s-ar fi gasit date privind prabusiri de OZN-uri, cadavre recuperate, extraterestri vii, fotografii, rapiri, analize ale OZN-urilor, etc.

Conform declaratiilor lui Cooper (subofiter în Air Force), ar exista trei rase de extraterestri cu care americanii ar fi în contact – Reptilienii (botezati astfel datorita pielii lor), “Conformatorii” (fiinte vii “bazate” pe siliciu), si “Micii Cenusii” (cunoscuti si sub numele de Ebeni, care ar fi originari din sistemul solar Zeta Reticuli, umanoizi mici de înaltime, cu pielea cenusie, capul voluminos si ochi mari, asemanatori cu aceia ai unei insecte).

Bill English, ofiter de contrainformatii în cadrul „Beretelor Verzi”, afirma si el ca a vazut Raportul 13, un material de 624 pagini, realizat aparent în 1953 si “adus la zi” în 1969. Cooper si English sustin ca în 1964, la baza Holloman, s-a încheiat o întelegere prin care extraterestrii promisesera un aport de tehnologie, în schimbul permisiunii de “a rapi” oameni în vederea unor experiente. În virtutea aceleiasi întelegeri, guvernul american urma sa construiasca un numar de baze subterane în care sa fie gazduiti extraterestrii, împreuna cu navele lor, si unde sa aiba loc schimburile de informatii tehnologice. evz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.