Barci stelare si care zburatoare

In vechile scrieri din China si India, in cronicile franceze, in numeroase legende si povesti se face referire la zei ce zboara in care de foc sau navigheaza in vazduh cu barci stelare. Deseori oamenii interactionau cu aceste fiinte pe care le numeau zei.

Intr-o cronica chineza din secolul XXI i.Hr. exista o relatare despre un OZN ce a aterizat pe Fluviul Galben. In anul 2698 i.Hr. Huang si ajutoarele sale au venit din Constelatia Leului sau Ursa Major. Dupa ce si-a construit un palat in muntii Kunlun, el a devenit imparat.

Kunlun

Strainii i-au invatat pe oameni acupunctura, cum sa sape fantani, i-au invatat deasemeni sa construiasca barci si instrumente muzicale.

china

Despre Huang exista diverse legende care il descriu ca avand 2 fete sau o fata si 4 ochi. (purta masca sau ochelari?) El nu a murit ci s-a inaltat si a plecat in Cer, transformandu-se intr-o stea.

In China exista multe povesti despre aeronave neobisnuite care se deplasau printre nori. Chinezii antici stiau sa construiasca un car zburator care mergea impins de vant.

Unde sa fie oare acesti vizitatori spatiali despre care povestesc toate legendele stravechi ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.