„Cei care tin post fac foarte rar cancer“

„Centrul Medical Sanogenetic Fundatia Sfânta Irina” a tiparit si un pliant cu zece reguli de aur pentru a evita cancerul. Pe primul loc se afla stresul, care are un efect puternic asupra vietii psihice, apare brusc si de multe ori în momente în care nu ai pe cine sa te sprijini. De aceea, trebuie sa facem tot posibilul sa evitam situatiile stresante! Apoi, abuzul de proteine de origine animala este factor oncogen, adica favorizeaza instalarea sau raspândirea cancerului în organism. De aceea, e bine sa consumati doar carne de buna calitate – o data-de doua ori pe saptamâna – sau cine poate sa renunte complet la ea si sa-si ia proteinele din peste, linte, ciuperci si altele e si mai bine. Mezelurile care contin saruri nitrice sunt cancerigene, caci genereaza în corp substante numite nitrozamine, care favorizeaza aparitia si dezvoltarea cancerului digestiv (esofag, stomac, ficat, pancreas si colon). Asadar, nu mâncati niciodata mezeluri care contin saruri nitrice!

Zaharul alb rafinat stimuleaza factorul de crestere celulara, creeaza dismicrobism intestinal si aciditate în corp, toate cu factor cancerigen. Cancerul de sân, de colon si de prostata apare mai frecvent la consumatorii de zahar. Concluzia, nu consumati niciodata zahar alb!
Apoi, hormonii luati abuziv cresc incidenta cancerului în sfera genitala la femei (sân, col uterin, ovar, uter). De aceea trebuie sa evitati administrarea pilulelor contraceptive, a pilulei de a doua zi, dar si a hormonilor de substitutie la menopauza ori a tratamentelor hormonale prelungite! Nu va expuneti abuziv la radiatiile UV si electromagnetice! Deci nu numai hrana ne îmbolnaveste, ci si poluarea electromagnetica, abuzul de telefoane mobile, de wireless, de statii radar, antenele de la televiziuni, microundele sau aparatele de laborator. Deci exista o poluare electromagnetica foarte mare în vazduh, care n-a existat niciodata în istoria omenirii. Si e lucru dovedit prin studii ca poate da cancer. De asemenea, preventia se face si prin renuntarea la fumat. Taifasuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.