Cine sunt barbatii care platesc pentru sex.

Majoritatea barbatilor studiati au declarat ca viata sexuala din interiorul mariajului lor nu era una tocmai buna.

Conform unui studiu realizat de cercetatorii sud-americani si irlandezi, majoritatea celor care platesc pentru a face sex sunt deja într-o relatie sau chiar sunt casatoriti. Mai mult decât atât, specialistii au aflat ca acesti barbati sunt, în mare parte, absolventi de studii superioare si au un loc de munca bine remunerat.

Rezultatele au fost obtinute în urma realizarii unui studiu, în anul 2014, de catre cercetatorii Susann Huschke (Universitatea din Witwatersrand, Afrca de Sud) si Dirk Schubotz (Queen’s University Belfast, Irlanda). Specialistii au intervievat 446 de barbati, întrebându-i care este atitudinea lor fata de sexul platit. 64% dintre subiecti traiau în Irlanda, iar doua treimi dintre respondenti aveau vârste cuprinse între 31 si 50 de ani.

42% dintre subiecti au declarat ca sunt singuri, în timp ce 52% dintre ei spuneau ca nu sunt implicati într-o relatie. Din totalul participantilor, 58% erau angajati, 25% spuneau ca se descurca pe cont propriu, iar ceilalti fie nu aveau un loc de munca, fie nu erau apti sa se încadreze pe piata muncii. descopera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.