Concert Andre Rieu – bilete

Eventim a anuntat în aceasta dimineata ca toti cei aproape 40 de mii de spectatori care si-au rezervat bilete la cele 3 concerte Andre Rieu, de pe 12, 13, 14 iunie, din Piata Constitutiei din Bucuresti, pot intra în posesia biletelor doar daca realizeaza plata pîna cel tîrziu luni, ora 20:00!

Mai mult, pentru ca interesul a fost enorm, s-a mai batut palma pentru înca o seara de concert, pentru joi, 11 iunie, biletele fiind disponibile pe eventim.ro!!!

Cei care au comandat biletele prin curierat, trebuie sa trimita dovada platii pîna luni, 15 decembrie, în timp ce persoanele care au ales optiunea de a le ridica personal o pot face doar de la sediul Eventim, din Bucuresti, strada Polona, pîna la aceeasi data.

“Termenul rezervarilor biletelor este valabil pîna luni, ora 20:00. Lucram inclusiv în weekend, programul fiind între orele 08:00-20:00, datorita numarului urias de cereri. Este un record absolut! Din pacate, biletele care nu vor fi ridicate pîna luni, nu vor mai putea fi procurate de persoanele care au facut rezervarile” . fanatik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.