Copii si Lumea nevazuta 1

Expertii spun ca cele mai multe dintre amintirile din vietile anterioare incep sa apara la copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani. Copiii au tendinta de a vedea lumea altfel decat adultii. Numeroase studii arata ca copiii sunt capabili sa-si aminteasca vietile lor anterioare, si de multe ori vin in contact cu spirite din Lumea de dincolo.

Adultii ignora deseori povestile celor mici, considerand ca numai imaginatia este de vina.

copil

Citeam cu ani in urma povestea unor frati. Fetita mai mare se considera mamica fratiorului ei si se comporta foarte grijuliu. Parintii acceptau cu greu relatia dintre cei mici si incercau din rasputeri sa ii explice fetitei ca baietelul ii este frate si nu copil. Ea isi amintea vag un loc anume si repeta la infinit ca a murit acolo.

La un moment dat adultii s-au imbarcat in masina si au plecat in vacanta. Intamplarea a facut sa treaca prin locul despre care fetita povestea si reactia copiilor i-a ingrijorat. Amandoi erau speriati si tremurau. Fiind niste oameni cu mintea deschisa au oprit si au incercat sa afle ce s-a intamplat acolo. Au gasit pe cineva care lucra la acel restaurant de multi ani si au ramas fara cuvinte ascultand relatarea barbatului.

Da, cu ani in urma o mamica a oprit acolo si din neatentie a produs un accident. A murit odata cu baietelul aflat pe bancheta din spate.

copil7

Un alt caz la fel de ciudat este cel al unui baietel care le povestea parintilor ca a fost ucis de un barbat. Le-a spus si numele lui. Parintii au cautat pe internet informatii despre acel nume ciudat si au descoperit cu uimire ca a existat, a fost un conducator de osti renumit si a trait cu multe secole in urma.

Relatarile baiatului despre acel barbat aveau detalii care le-au gasit si in articolele de pe internet. Baiatul era prea mic ca sa poata scrie si nici nu stia sa citeasca. De unde detinea el informatii despre un personaj disparut de sute de ani ?

Ani de zile pustiul adora sa se joace cu diverse sulite, sabii, conducea lupte invizibile si culmea nu a fost interesat de tancuri, avioane de lupta sau alta tehnica de razboi mai noua. Chiar si atunci cand a invatat sa se joace pe computer a preferat jocuri cu lupte din perioada in care fusese ucis.

copil2

Acum cativa ani imi povestea un preot ca la un moment dat a privit cu uimire la cativa baietei pe care ii chema deseori in Altar. Copii dadeau uneori din maini si incercau sa isi faca loc in incapere. Intrebati de ce fac asa ceva, ei au raspuns cu simplitate ca sunt prea multi ingeri si nu pot trece.

Preotul nu vedea acesti ingeri care se pare ca umpleau Altarul, in timpul Sfintei Liturghii.

ingeri

Un copil i-a spus mamei ca isi iubeste “noul tata” Precedentul parinte l-a lovit in spate si a murit. Noul meu tata nu mi-a facut niciodata asa ceva, a marturisit baietelul.

O fetita mergea impreuna cu mama ei cand o raza de soare a stralucit in lentila ochelarilor de soare ai femeii. Copila si-a amintit atunci ca era o zi insorita cand a traversat un pod de pe care a cazut si s-a inecat.

Un alt caz este cel al unei copile care se afla cu parintii la cumparaturi intr-un magazin. A observat atunci unbarbat, s-a speriat si a inceput sa planga. Parintii au fost nevoiti sa iasa cu ea afara ca sa se linisteasca. ea le-a spus atunci ca inauntru l-a vazut pe barbatul care o rapise de la mama ei, a tinut-o capotiva sub o podea unde ea a adormit si s-a trezit la o alta mama, cea actuala. Fetita i-a rugat pe parinti sa o ascunsa sub bordul masinii pentru ca acel barbat sa nu o mai gaseasca.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru scris.

– Va urma –

<

p align=”center”>copil9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.