Crop Circles – Cercurile din lanuri

Despre “Misterioasele cercuri din lanuri” (click) am mai scris si chiar daca multi dintre noi au aflat mai tarziu despre fenomen el nu este nou.

In lanuri de grau sau rapita, porumb sau floarea soarelui apar desene ciudate care mai de care mai complexe. Au fost numite Crop Circles. Multi glumeti au incercat sa le reproduca dar cei ce studiaza fenomenul misterioaselor aparitii nu se lasa pacaliti. Exista detalii ce nu pot fi explicate si cu atat mai mult contrafacute.

crop-circles01

Mostrele prelevate de la fata locului au fost studiate in laborator si s-a descoperit ca exista anomalii biofizice repetatej la materialul colectat.

Cei ce incearca sa reproduca misterioasele cercuri din lanuri folosesc tot felul de funii, placi de lemn sau metal, etc insa la un studiu atent se poate observa ca tulpinile plantelor au fost indoite mecanic.

La “Crop Circles” originale au fost observate noduri umflate, seminte deshidratate, arsuri pe pe tulpina, etc. Specialistii spun ca de vina pentru aceste mesaje din lanuri ar fi o “plasma inteligenta”.

crop circles tulipina1

crop circles tulipina4

crop circles tulpina2

crop circles

crop circles tulpina3

Uimitor nu este ca au fost descoperite astfel de modificari ale spicelor ci si faptul ca in unele cazuri grosimea “inelului” care difera la tulpinile aflate in interiorul desenului fata de cele din exterior.

crop-circles04

In 1998 la unele formatiuni gasite in Anglia au fost descoperite muste deshidratate pe tulpina! Insectele aflate in afara “cercului” erau normale dar cele aflate in interior erau “coapte” ca si cum ar fi fost puse la un cuptor cu microunde.

crop circle muste

Uimitor este faptul ca musculitele au fost gasite lipite cu trompa(limba) lipita de spic in 1998 la Cher Hill (Wiltshire, Anglia). Parea ca se hraneau cu ceva atunci cand au fost “fripte” . Cercetatorii au observat ca pareau sa fi murit in stare de soc nu o moarte lenta, obisnuita. Picioarele si aripioarele au fost impinse spre afara si au ramas lipte doar de cap.

Mustele aflate in zbor au fost “pulverizate” de o forta care le-a imprastiat bucati din corp peste tulpini, seminte, frunze, etc.

crop-circles0

Formatiunile din lanuri rezista uneori si 2 ani chiar daca nu mai au acuratetea originala. Ele reapar ca forma dar estompate pe parcurs ce trec lunile.

Cine si de ce creioneaza aceste cercuri ? O alta civilizatie ? Sa nu uitam si cercul care ne avertizeaza despre cineva sau ceva…

crop circle mesaj

Mai avem timp ? Pana cand ? De cine sa ne ferim ? Despre ce cadouri este vorba in mesaj ?

In multe cazuri “marele artist” al cercurilor din lan pare a fi o minge de lumina. Fara sa vreau imi reamintesc de conversatia lui Motovilov, de domnul Constantin Dulcan, etc care spun ca suntem Lumina… si chiar religia ne vorbeste despre o Lumina Necreata dar creatoare.

crop-circles02

Cercurile din lanuri nu sunt picturi naive si nici mazgaleli aleatorii, multe desene reprezinta fractali, combinatii matematice, astronomice sau mesaje in sistem binar.

crop-circles03

http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

crop circle mesaj1

crop-circles05

Crop Circles aparut in Wiltshire in acest an, 2015.

Se pare ca este locul preferat al artistilor in lanuri de grau.

crop circles 2015c

crop circles 2015

crop circles 2015b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.