Mega cutremur in America – 20 de milioane de morti

Numeroase filme si proorocii au ca subiect un mega cutremur care se va produce in America. Scenaristii de la Hollywood au fost deseori comparati cu clarvazatorii datorita ideilor pe care le-au transpus pe video.

Ei bine de data aceasta nu mai vorbim despre imaginatie ci despre avertizarile lui Mehran Keshe.

plates tsunami 5

Mehran Tavakoli Keshe este nascut in Iran in 1958. A terminat Queen Mary College, University of London specialitatea fizica nucleara. El este fondatorul fundatie belgine care ii poarta numele.

keshe2

Mehran Tavakoli Keshe a facut timp de multi ani cercetari in domeniul obtinerii energiei din vidul cosmic (sau a “free energy” cum mai este denumita) si din plasma. A realizat o serie de dispozitive care ar revolutiona obtinerea energiei de orice fel pentru oamenii de pe intreaga planeta cat si transporturile de orice fel, de la cele locale pana la cele galactice, care ar “incheia” pentru totdeauna era combustibilor fosili si dictatura corporatiilor energetice mondiale. Tehnologia denumita MAGRAV se anunta astfel un prim pas catre lumea de maine, catre eliminarea programelor de control si catre manifestarea abundentei.” sursa

keshe1

Ei bine, Mehran Keshe sustine intr-un material video ca omenirea nu a cunoscut niciodata un cutremur atat de mare cum este cel ce va lovi America. America de Nord si de Sud vor fi despartite, iar Asia va fi lovita de un tsunami devastator.

Voi atasa harta placilor tectonice pentru a vedea ca exista numeroase falii tectonice intre cele 2 Americi si nu numai.

plates4

plates4

Margini divergente – ce caracterizeaza interactia dintre doua placi ce se departeaza una de cealalta. Ca urmare a acestei miscari se formeaza o deschidere în crusta (rift mediu-oceanic) prin care materialul topit din astenosfera urca la suprafata, se raceste, formând crusta oceanica noua. Aceasta se depoziteaza de o parte si de alta a riftului formand lanturi de munti oceanici (dorsale). Un exemplu elocvent îl constituie Riftul Medio-Atlantic care strabate Oceanul Arctic pâna în sudul Africii.
Margini convergente – întâlnite acolo unde doua placi intra în coliziune. Daca datorita miscarii divergente se formeaza crusta noua, miscarea convergenta o recicleaza. Marturie a acestor procese sta faptul ca dimensiunile Pamântului au ramas neschimbate de la formarea lui si pâna astazi.”
INFP

plates1

Dr. Mehran Keshe este de parere ca un astfel de cutremur devastator va face peste 20 de milioane de morti numai in America.

Oficial in California se asteaopta in proportie de 99% un mare seism, The Big One cum este denumit in urmatorii 30 de ani.

Cutremurele produse in ultimul timp ii sugereaza domnului Mehran ca sunt premergatoare unui cutremur apocaliptic care poate avea loc incepand de maine si pana intr-un an.

plates tsunami

El mai spune ca a observat o amplificare a magnitudinii seismelor din zona de coasta a Americii.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

cutremur america

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.