Cutremurele din România, induse artificial de o mare putere mondiala – See more at: http://7est.ro/acasa0/item/33608-teorie-tulburatoare-a-unui-expert-iesean-cutremurele-din-romania-induse-artificial-de-o-mare-putere-mondiala.html#sthash.iC71woo6.dpuf

În prima zi a anului 2015 s-a înregistrat o ciudatenie: un cutremur de suprafata în Vrancea, la adâncimea de 31 de kilometri, urmat de replici, tot de suprafata, în Ungaria, Cehia si Slovacia. Mentionam ca zona seismica Vrancea este una de adâncime, unde se produc miscari tectonice naturale mai jos de 50 de kilometri. În paranteza trebuie spus ca seismul de suprafata poate produce distrugeri mai mari decât cel de adâncime, dar zonal, pe o arie mult mai mica. În fine, au urmat alte 18 cutremure, în 14 zile. Dintre acestea, luni s-a înregistrat un seism vrâncean de suprafata de 4,1 grade Richter – cam tarisor.
Fizicianul Constantin Antohi, profesor asociat la Facultatea de Hidrotehnica Cadastru si Ingineria Mediului, din cadrul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi“considera ca aceste cutremure atipice pentru zona Vrancei nu sunt rezultatul unei activitati tectonice naturale, ci sunt provocate prin folosirea fenomenului de tip HAARP (High-frequency Active Aurol Research Project) de catre rusi, în scopuri militare – adica sa ne învete minte!

„Am simtit unul din cutremure si repede am vrut sa o sun pe nevasta-mea. Când am dat sa sun… nimic! Telefonul era mort! De obicei, când retelele sunt ocupate, ti se spune ca abonatul nu poate fi contactat sau ceva de genul acesta. Mie nu mi-a aparut nimic pe telefon si nici nu am auzit vreun mesaj“, a spus Constantin Antohi. Aceasta ciudatenie l-a pus pe gânduri pe profesor si i-a venit idea ca ar fi putut avea loc o inductie electromagnetica.
„Am discutat si cu colegii si mi-am dat seama ca s-a produs un câmp electromagnetic. Imediat m-am gândit la fenomenul HAARP, bazat pe inventiile lui Nikola Tesla. Unele state detin aceasta tehnologie, de emisie a unor microunde spre ionosfera, si, de acolo, sunt reflectate spre anumite puncte de pe Pamânt, pentru a crea cutremure. Cred ca cineva din Est provoca seisme în zona Vrancei. Eu cred ca cineva nu ne vrea în NATO!“, a spus profesorul Constantin Antohi. 7est

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.