Misterul aurei umane

Am observat cu totii o “ciudatenie” ce apare in mai toate icoanele ortodoxe, in fresce ce il reprezinta pe Mantuitor sau pe Maica Domnului – un halou auriu, o aura ce apare reprezentata la capul sfintilor.

Dupa 1990 accesul la informatie a devenit mai simplu, iar computerul legat la internet poate face minuni in astfel de cazuri.

aura icoana

Aceasta Icoana a Mantuitorului este din secolul VI si se afla la Manastirea Sfanta Ecaterina de pe Muntele Sinai. Are aceeasi aura binecunoscuta noua din iconografie.

aura icoana Sinai

De ce toti artistii vremurilor au tinut neaparat sa reprezinte aceasta aura ? Sa fie un semn de recunoastere lasat mostenire noua si copiilor nostri ? Sa fi vazut ei ceva ce putini dintre noi mai vad ?

aura icoana1

Unii o numesc aura in timp ce altii sustin ca este vorba de suflet sau chiar spirit. Indiferent de cum o numim aceasta aura exista dar este invizibila pentru majoritatea oamenilor. Anii au trecut si fizicienii , medicii, chimistii, etc au descoperit ca in jurul fiintei umane si nu numai exista un camp de radiatii.

Sa fie de protectie oare ? Sa fie emis de trupul uman ? Sa fie ca o cristalida format in jurul unui viitor fluture ?

Aceasta aua face parte din biocampul uman, diferind in stralucire, marime de culori. ( BIOCÂMP s. n. câmp de actiune specific organismelor vii, în care fenomenele electromagnetice se interfereaza cu fenomenele bioenergetice)

biocamp

Stiinta a reusit sa ne explice ce sunt fulgerele, de ce ploua, ce se intampla cu vulcanii care erup, etc dar este departe de a raspunde la toate intrebarile legate de fiinta umana.

Avem aparatura sofisticata si tehnologia a devenit o banalitate insa omul este inca o mare necunoscuta.

Ce este aura ? Este un flux de unde electromagnetice care sunt emise in mediul inconjurator. Exista informatii despre curentii emisi de creier, inima, etc.

aura energie1

O aura frumoasa si armonioasa denota o sanatate de fier. Este important ca omul sa fie echilibrat cu sine si cu exteriorul pentru a putea avea o viata plina si activa. Cei bolnavi au o aura “zdrentuita” distorsionata in culori, parca ar fi mancata de molii si dupa cum se tot spune boala apare inainte de toate in bioocamp pentru ca mai apoi sa treaca in plan fizic.

Despre Chakre se spune ca sunt un fel de porti energetice care atunci cand ceva nu functioneaza se inchid. Trebuie sa existe mereu un schimb de energie cu exteriorul pentru ca toti facem parte dintr-un intreg.

aura energie

Chakra este un cuvânt din limba sanscrita care se traduce prin roata sau cerc. Chakra este un concept filosofic care se refera la vârtejuri în forma de cerc care, conform medicinei indiene tradi?ionale, ar exista în corpul uman. Omul comunica cu mediul înconjurator prin intermediul chakrelor. Ele asigura un permanent schimb de energii subtile care au rolul de a mijlocii comunicarea în orice situatie. Din fiecare chakra radiaza un anumit numar de canale energetice („nadi”) cunoscute în traditia yoghina sub numele de petale sau spite energetice. Clarvazatorii sustin adeseori ca vad chakrele ca niste focare de lumina subtila distinct colorate care au un numar diferit de petale, care pornesc dintr-un punct central.

Chakrele sau centrele energetice principale sunt sapte la numar, sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale (din crestetul capului pâna la baza coloanei vertebrale).

chakras

Omul este un microcosmos care reflecta toate elementele macrocosmosului.

Israel Regardie a publicat in 1932 o carte numita Pomul vietii.

regardie-treeisraelregardie

Conform filozofie traditionale a magilor, fiecare om este un centru autonom unic de constiinta individuala, energie si vointa, un suflet. El a avut rezultate uimitoare practicand psihoterapia.

Jacob Narkevitch Iodko medic si fizician din Belarus, a creat un mic aparat asemanator celui cu care se realizeaza fotografiile Kirlian. Jacob Narkevitch Iodko nu a fost atat de norocos si lumea stiintifica l-a uitat insa in 1892 el a reusit sa fotografieze electricitatea umana, numind descoperirea sa electrofotografiere. El a observat insa ca starilecsufletesti influenteaza aura umana, starea de oboseala, stress, bucurie, emotie, etc.

In functie de starea de spirit a subiectului culorile devin mai aprinse sau mai palide si nu numai. A inteles atunci cat de importanta este descoperirea, aura umana “spuand” o multime de lucruri despre pacient.

aura energie chakre

Organismul uman produce electricitatea si si nimeni nu mai este astazi surprins de asa iar comunitatea stiintifica recunoaste acest fapt.

Fotografia Kirlian consta în înregistrarea unui obiect expus într-un câmp electric de înalta tensiune si frecventa. În imaginile astfel obtinute, obiectul fotografiat este înconjurat de un halou luminos, policrom.

Este cunoscuta si ca „efectul Kirlian”, „procedeul Kirlian”, „tehnica Kirlian”.

kirlian

kirlian2

Cercetatorii au sugerat ca organismul uman este purtatorul de campuri fizice, care constau din particule elementare – leptoni. Ele formeaza in jurul unui om un “costum”, sau aura despre care s-a vorbit din cele mai vechi timpuri. Aura isi schimba culoarea in fiecare secunda.

Tehnologia se dezvolta rapid si aparatura devine mai sensibila si mai performanta. Intr-un viitor nu foarte indepartat vom reusi sa ne vedem probabil si aura iar medicina actuala se va reinventa.

© http://portal.tfm.ro/

<

p align=”center”>Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.
aura energie4

2 comments on “Misterul aurei umane

  1. Cred ca e adevarat deoarece un medic roman (al carui nume nu-l stiu) a fotografiat cu mijloace speciale aura la decesul oamenilor observand ca aceasta ia drumul catre cer in chiar momentul mortii omului. Asta se-ntampla pe la mijlocul anilor ´80

  2. Eu un lucru nu il inteleg la oameni, sunt multi care vor sa descopere, sa afle nu stiu cate taine, citesc, se informeaza, insa fara folos cautati in exterior toate aceste informatii caci va sunt inutile atata timp cat nu cautati in interiorul vostru, din noi insine pleaca toata constiinta, toate perceptiile, daca vreti sa va intelegeti pe voi insiva si sa va descoperiti, incercati sa lucrati cu interiorul vostru, rugati-va, faceti meditatii cu ochii inchisi, cu alte cuvinte intrati in launtrul vostru, si acolo veti gasi tot ceea ce va intereseaza, si veti descoperi ceva uimitor, restul sunt doar informatii, sau folositi-va de informatiile benefice pe care le detineti prin cunoastere, pentru a va intelege interiorul vostru. Sufletul nostru detine o energie minunata, este precum o torta, este cheia tuturor rezolvarilor, toate lucrurile astea vi le spun pt. ca in 2006 am fost in coma 3 zile, si am ajuns in lumea de dincolo, avand o experienta extra-corporala, am fost la un pas de moarte, mi-ar placea sa va ajut pe toti sa deveniti niste oameni plini de credinta vie, sa lucrati cu adevarul, sa va intariti in Vointa, pentru ca Vointa este o putere mare, renunati la cele nefolositoare, va iubesc mult aveti grija de sufletul vostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.