DC Dulcan – Dumnezeu poate lua orice forma

Continuare din articolele – DC Dulcan – Suntem facuti dintr-o lumina alba, stralucitoare si DC Dulcan – Fizica cuantica ne spune ca suntem facuti din fotoni Suntem aici pentru a experimenta, pentru a invata. Putem invata, incerca diverse lucruri pe care nu le putem experimenta dincolo. ” Si aici si dincolo marul este la fel de rosu si parfumat doar ca numai aici, in aceasta lume, il putem gusta.”

Dincolo este o lege morala, nu exista asuprire. Dl Dulcan spune ca Dumnezeu incepe de aici si pana la infinit.

lumina01

“Eu sunt de parere ca nicio celula nu poate sa functioneze daca nu este animata de aceasta forta divina.” Cred ca in ultima instanta Dumnezeu inseamna viata, tot ceea ce este in miscare este Dumnezeu.

Experienta mortii clinice demonstreaza ca nu exista moarte. Noi ne lasam corpul fizic aici, pamantului care l-a format, si trecem in planul de dincolo, un plan paralel, in care avem o eternitate, deci suntem nemuritori.Aceste experiente s-au facut in laborator, sunt studii. Sfideaza legile fizicii pentru ca la noi daca nu reanimam un om in 5 minute, creierul moare. Cei care au avut moarte clinica isi revin dupa ore sau saptamani si creierul este intact.

lumina29

Toti oamenii care vin de “dincolo” vin deplin vindecati, de cancer sau alte boli, in conditia in care noi nu putem face acest lucru aici. De unde vin atunci acesti oameni ?

Vin din nimic ? Din zero ? Din aer ? … sau vin dintro lume reala !?!

Lumea pe care o numim dincolo este mai reala decat lumea de aici. Aceea este lumea primara din care venim noi. Oamenii au fost creati intai in spirit si dupa aceea au trecut in forma fizica pentru a experimenta.

“Dincolo sunt scoli, universitati, neuropsihiatri, psihologi, pentru ca de pilda un Alzheimer care uita tot ce este aici, in planul de dincolo este pur si simplu ca intr-o carantina.”

lumina22l

De fapt cine suntem ? Suntem un spirit care dispune de un corp fizic. Nu exista moarte, exista doar o trecere din planul fizic in planul de dincolo. Planul de dincolo este non fizic, de aceea nu il vedem, este sub forma de unda.

Noi suntem particula si in lumea cealalta este unda. Nu vedem unda pentru ca nu suntem “programati”. Pentru a vedea unda noi trebuie sa crestem frecventa. ( n.r.sa fie oare rugaciunea una din cheile care ne ajuta sa vedem lumea de dincolo ? Sfintii si multi pustnici, asceti, etc au reusit prin conduita morala, sacrificiu, iubire si rugaciune sa ia contact cu lumea nevazuta multora dintre noi )

Prin spiritualizare vom ajunge sa putem contacta lumea de dincolo pentru ca intre noi su lumea cealalta nu este decat o chestie de frecventa.

Daca in lumea fizica printr-un punct nu poate sa treaca decat o linie dreapta, in lumea de dincolo pot trece o multime de linii deoarece sunt doar frecvente.

lumina21

Dincolo nu exista, ieri, azi maine, este un continuu spatiu timp. De aceea unii oameni pot sa faca profetii pentru ca anumiti oameni trec in dimensiunea de dincolo unde totul este scris in acelasi timp.

Toti am crezut ca rugaciunea este ceva… asa.. neimportant, ei bine acolo cineva ne aude!

Prin rugaciune noi creem un canal spre Divinitate sau alte entitati care pot raspunde celui ce se roaga si sa ii ofere raspunsuri. ( n.r. – cu cat mai intensa este rugaciunea cu atata mai sigur este canalul creat de noi, cei din lumea fizica, ca un post de radio fara paraziti sau ca un canal HD cum zicem astazi. Exista claritate a rugaciunii doar daca o facem intens si sustinut. – poate ne amintim ca parintele Arsenoe Boca spunea sa ii dam multe telefoane si sa insistam ca uneori nu stie de la cine sunt aceste telefoane.)

In vest exista grupuri de rugaciune. La ce concluzii au ajuns medicii ?

Medicatie de 5 ori mai putina si vindecare de 2 ori mai rapida la pacientii pentru care se roaga aceste grupuri. Chiar si in “fitoasa” Anglie s-au creat astfel de grupuri de rugaciune, mai ales pentru cei cu boli incurabile. ( n.r. daca doriti sa va rugati in grup pentru o persoana va sfatuiesc sa priviti o poza a bolnavului , toti membrii grupului aceeasi poza, sa rugati un Sfant sau pe Hristos, sau Maica Domnului, etc sa vi se alature si sa pronuntati din cand in cand numele de botez al celui in nevoie. exemplu – Sfinte Mare Mucenic Gheorghe, te rog sa il ajuti tu pe Robert care este bolnav. Noi am vrea sa il vindeci si sa revina printre noi dar indiferent care va fi voia lui Dumnezeu, noi o vom accepta si vom sti ca este mai bine asa. Apoi incepeti rugaciunea.)

As vrea sa va ofer o relatare extrem de interesanta care ar trebui sa va dea de gandit inainte de orice decizie.

lumina1

Pretind! – O minune la cerere…

Minunea care se va povesti acum, din pacate, nu s-a facut prin bunavointa lui Dumnezeu, ci la cererea insistenta unei mame, care, nefericita, a considerat parerea si dorinta ei mai corecte decât hotarârea dumnezeiasca care fusese luata pentru binele fiului ei.

De aceea, intrând ea în Biserica Maicii Domnului, împreuna cu alti închinatori, care venisera cu un autobuz dintr-o localitate mare a judetului Ahaia, a început sa strige:

– Maica Domnului, pretind ca fiul meu sa se faca bine!

Atunci când i s-a spus ca nu trebuie sa spunem Maicii Domnului „pretind”, ea a spus:

– Eu pretind aceasta, pentru ca fiul meu este de 28 de ani si are un copilas, iar medicii i-au spus ca în 16 zile va muri, deoarece are cancer în stare de metastaza.

Toti cei care au auzit-o rugându-se în felul acesta, au încercat sa o sfatuiasca. I-au spus ca în rugaciune trebuie sa ne rugam, nu sa pretindem, pentru ca Dumnezeu, adevaratul Parinte al oamenilor, Îsi iubeste faptura infinit mai mult chiar si decât o mama. Apoi i-au spus sa-l lase pe copil în mâinile Maicii Domnului, ca ea sa-l mântuiasca, pentru ca ea daruieste ajutor potrivit cu folosul fiecarui om. Aceea însa, din pacate, mai furioasa, striga:

– Pretind, Maica Domnului! Pretind ca fiul meu sa se faca bine!!

Nu voia sa înteleaga ca nimeni nu trebuie sa pretinda, deoarece Maica Domnului, ca Mama milostiva ce este, stie mai bine decât noi toti ce este mai bun, mai întâi, pentru mântuirea sufletului nostru. Domnul nostru Iisus Hristos ne-a aratat modelul rugaciunii corecte: „Parintele Meu, de este cu putinta, sa treaca de la Mine paharul acesta! Însa nu precum voiesc Eu, ci precum Tu voiesti” (Matei 26, 39). Ultima hotarâre o lasam judecatii fara de greseala si mântuitoare a lui Dumnezeu.

Dupa vreun an, unul din închinatorii care venise atunci cu acea mama, a revenit sa se închine Icoanei Maicii Domnului. Ajungând în fata Icoanei, a început sa spuna cu glas mare în auzul tuturor:

– Maica Domnului, voia ta sa se faca! Dar mare nenorocire s-a întâmplat în satul meu…

Când a fost întrebat ce s-a întâmplat în satul sau, el a povestit celor de fata despre cazul cu femeia care striga: „Pretind!”. Atunci, staretu1 l-a întrebat:

– Ce s-a întâmplat cu fiul acelei femei?

– S-a facut bine, însa acum nu exista nici el, nici parintii lui.

La nedumerirea staretei, închinatorul a raspuns:

– Dupa ce fiul acelei mame s-a facut bine, a mers la un bar de noapte si acolo a cunoscut-o pe cântareata localului. Dupa putina vreme a plecat de acasa si locuia la acea cântareata. Parintii lui, care se mâhnisera mult pentru gestul fiului lor, când îl întâlneau, îl sfâtuiau sa se întoarca acasa.

– Nu e bine, fiule, ceea ce faci. Ai femeie tânara si copil mic. Întoarce-te acasa!

Si fiindca fiul lor era deranjat de sfaturile repetate ale parintilor lui, într-o zi, mâniindu-se foarte tare, a luat arma de vânatoare (pentru ca era si vânator) si, dupa ce a împuscat-o pe mama lui, apoi pe tatal lui, s-a împuscat si el.

Toti cei care au auzit cele povestite s-a cutremurat. Ucidere de mama, ucidere de tata si sinucidere.

Nu ar fi fost nespus mai bine sa fi plecat din aceasta viata printr-o moarte fireasca sau una ispasitoare, atunci când sufera bolnavul boala sa? Maica Domnului nu stia mai bine? Mama lui trupeasca pretindea sanatatea trupeasca a fiului ei si a ignorat primejdia pierzarii sufletului sau, care acum este vesnica. În timp ce milostiva noastra Maica, cunoscând primejdia, încerca sa-l curete prin boala, ca astfel sa se mântuiasca sufletul lui, pretentia nesabuita a mamei l-a osândit vesnic.

Fie ca orice problema a noastra sa o încredintam cu desavârsita credinta Maicii Domnului, fara sugestii de rezolvare, si sa credem cu neclintire, ca tot ceea ce ni se îngaduie, va fi cea mai buna rezolvare a problemelor noastre, potrivit cu spusa: „Faca-se voia Ta!”. sursa

lumina02

Dl Dulcan aminteste un caz in care 6.000 de oameni s-au rugat ca presedinte Bush sa nu atace intr-o noapte Irakul. Au reusit sa opreasca ordinul doar prin puterea rugaciunii. Se numeste efectul Maharishi.

( Pe vremuri si nu doar atunci preotii aduna multi oameni in perioadele de seceta si impreuna cu o icoana merg sa faca slujbe speciale. Televiziunile stiu doar sa bagatelizeze astfel de procesiuni dar nu relateaza si efectul de dupa.)

Toti avem o Moarte si atunci ne vom convinge de Adevar! Si ateii vor vedea Lumina dar mai tarziu decat ceilalti.

S-a facut un experiment – intr-un avion au fost imbarcati numai atei si aparatul a trecut prin turbulente. Ii zguduia cumplit. Cand au coborat nu mai era nimeni ateu.Toti se rugasera.

Dumnezeu

Putem sa facem orice aparate dorim nu vom schimba vremea. Vremea este asa pentru ca asa sunt gandurile noastre.Tot ce emitem noi in spatiu produce dezechilibre si atunci universul se tulbura, creeaza dezechilibre pentru a se echilibra. Aici suntem cu nivele de evolutie spirituala foarte diferite, de aceea nu ne intelegem unii pe altii. Nu trebuie sa il uram pe cel care nu este de acord cu noi, este dreptul lui sa creada ce vrea el, etc. Cei care nu inteleg acum, vor intelege “maine”. Totul este in evolutie.

Fizica cuantica si experinta mortii clinice demonstreaza ca nu creierul este acela care produce constiinta, mintea este suma notiunilor tuturor, creierul este receptorul, este cel care traduce informatia din planul constiintei, care este ram din constiinta cosmica, in noi.

Daca nu am avea creierul, creierul respecta un cod etic, el nu prelucreaza informatia negativa in acelasi loc cu informatia pozitiva, ci dimpotriva in locuri diferite.

Tot ceea ce este negativ schimba chimia mea, spune dl Dulcan. Este o chimie nociva. Chimia nociva inseamna boala, inseamna scurtarea vietii, inseamna iritare, stres, toate neajunsurile pe care un om le poate avea.

Informatia pozitiva, armonia, compasiunea, iubirea, etc ne da o chimie favorabila sanatatii, longevitatii si mintii. Creierul este ca muschiul, nu-l folositi, se atrofiaza!

lumina creier

Este absolut necesar sa avem in viata o Credinta. Daca nu crezi in Dumnezeu atunci crezi in ceva, intr-un mobil, un mobil nobil, in ceva care iti util tie si semenilor tai.

Orice gandim impotriva semenilor perturba intregul univers. Fiecare om bun imbunatateste universul, fiecare om rau il inraieste, in sensul ca strica aceasta atmosfera.

Eu emit campuri si campurile mele interfereaza cu ale celorlalti. Si mintea mea si universul sunt formate din aceeasi materie, aceeasi energie.

Antrenamentul, invatarea, credinta, optimismul, sunt necesare sanatatii fizice si mentale in timp ce depresia functioneaza ca o otrava si distruge foarte multe creiere.

Orice fiinta umana are nevoie de mangaiere si atingere, nu numai fiintele umane, orice fiinta.

lumina03

Noi luam stand la soare, la aer, lumina necreata si o transformam in materie.

Extras din conferinta prof. dr. DC Dulcan – Curtea de Arges( cu diverse adaugiri )

– Sfarsit –

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru

inteligenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.