Edward Snowden : catastrofa iminenta in luna septembrie ?

Edward Snowden, hackerul fugar de la Agentia Nationala de Securitate (NSA), a aratat, marti ( 23 iulie 2013), ca în septembrie se asteapta o serie de explozii solare care vor ucide sute de milioane de oameni. Documentele furnizate de Snowden arata ca, cu 14 ani în urma, clarvazatorii în timp ai Central Intelligence Agency (CIA) au stiut ca evenimentul va fi inevitabil. De atunci, guvernele lumii au încercat în liniste sa se pregateasca pentru foametea coplesitoare la nivel mondial care va rezulta.

soare

Snowden a spus ca FEMA si Centrul National de Reducere a Dezastrelor din China au preluat initiativa cu 14 ani în urma, datorita rezultatelor proiectului Stargate. Documentele FEMA, furnizate de Snowden, arata planurile de organizare pentru a aduna zeci de milioane de americani saraci care sa traiasca în locuri sigure, “pentru a facilita o mai buna nutritie si furnizare a bunurilor de consum.” sursa

NASA a avertizat ca daca nu sunt luate masuri de precautie, furtuna magnetica ar putea avea “consecinte catastrofale” la nivel global.
Exploziile solare vor afecta telecomunicatiile, electronicele, sistemul bancar si transportul aerian.

Pamântul va fi lovit de radiatii magnetice care vor atinge un nivel fara precedent, a declarat pentru o publicatie britanica doctorul Richard Fisher, director al diviziei de heliofizica din cadrul NASA.

Într-un nou avertisment, NASA a declarat ca super-furtuna va lovi ca un “fulger” si ar putea avea consecinte catastrofale la nivel global pentru sanatate, serviciile de urgenta si de securitate nationale, daca nu sunt luate masuri de precautie.

La fiecare 22 de ani ciclul energetic magnetic al Soarelui atinge cote maxime, în timp ce numarul de pete solare atinge punctul maxim la fiecare 11 ani.

Suprapunerea acestor doua evenimente în 2013 va duce la producerea unui nivel urias de radiatii. sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.