Cavalerul negru – satelitul care spioneaza Pamantul

Acum 3 saptamani, la stiri s-a anuntat americanii au descoperit un satelit misterios intunecat, ce urmeaza o traiectorie regulata pe orbita Terrei. Au existat speculatii conform carora, satelitul ar fi de provenienta ruseasca si i-ar supraveghea pe americani, insa Departamentul Apararii a anuntat in final ca satelitul intunecat ar fi de fapt resturi abandonate in spatiu. Cam asa suna un articol vechi de peste 50 de ani aparut in Times Magazine.

black knight

Denumit Cavalerul Negru, obiectul misterios este de origine artificiala si de-a lungul anilor a fost monitorizat de agentiile guvernamentale din întreaga lume.

De asemenea, statiile de monitorizare din întreaga lume au raportat ca acest obiect misterios transmite semnale neregulate pe anumite frecvente în diverse momente ale zilei. Aceste rapoarte au fost reconfirmate chiar anul acesta de catre o agentie australiana de monitorizare a gunoiul din spatiu.

Conform unor surse neoficiale se crede ca misteriosul obiect este un satelit extraterestru care monitorizeaza activitatea terestra. Semnalele emise de acest satelit sunt tinute sub supraveghere de catre toate puterile lumii, dar pâna în prezent nu s-au putut decodifica. sursa

black knight2

Astrofizicianul rus S. P. Bojici spunea în 1980 despre aceste obiecte: “Sunt sigur ca în jurul Pamântului se roteste o nava cosmica de provenienta extraterestra. Aceasta problema e cunoscuta în SUA, dar si în Marea Britanie, însa nu se vorbeste nimic”. libertatea

black knight3

Satelitul rusesc Sputnic I a reusit sa capteze imagini ale obiectului spatial necunoscut cand acesta se afla deasupra Venezuelei.

In timpul unei misiuni spatiale americane astronautul Gordon Cooper a raportat catre baza ca are contact vizual cu un obiect neindentificat, de dimensiuni foarte mari, care orbiteaza in jurul planetei noastre. La conferinta de presa Gordon Cooper a declarat ca a avut halucinatii si ca totul a fost in mintea sa.

Conform unor calcule efectuate, Cavalerul Negru ne spioneaza de circa 80 de ani, avand o orbita de 11,456 ani in jurul sistemului solar dupa care se plaseaza din nou pe orbita Terrei. sursa

black knight

Odata cu explorarea spatiului extraterestru din apropierea Pamantului satelitii nostri au observat un obiect ciudat care parca monitoriza activitatea de pe Pamant. Luandu-l in vizor, statiile de monitorizare din intreaga lumii au raportat ca acest obiect misterios transmitea anumite semnale neregulate pe anumite frecvente total necunoscute. sursa

2 comments on “Cavalerul negru – satelitul care spioneaza Pamantul

  1. Satelitul Sputnik 1, primul cunoscut lansat de către om în spaţiu, a fost doar o simplă sferă umplută cu azot şi în care se afla DOAR un emiţător de semnale radio şi nimic mai mult. Aşadar, nu avea cum “să fotografieze” nimic din exteriorul ei su de oriundeva altundeva!

  2. De ce sa mai cautzi molecule prin alte galaxii cand dovada existentzei extraterestrilor ni se invarte pe sub nas ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.