Extraterestrii antici – interventii in evolutia oamenilor

In toata lumea exista legende despre “zeii” coborati din Cer si care au trait printre oameni, i-au invatat astronomia, agricultura, scrierea sau artele. Pentru omul modern aceste mituri par a fi un fel de “Fata Morgana”, chiar daca exista dovezi ale unor civilizatii foarte avansate care au trait candva pe Terra.

Din America si pana in Asia, din Africa in Australia, exista o multime de relatari despre extraterestrii antici si interventiile lor in istoria omenirii.

vimana

Despre “Zeii” antici exista relatari clare – conduceau “care de foc”, se luptau intre ei, aveau aspect uman si erau facuti din carne si oase.

heliosfresca

Helios ( Helios, “Soarele”, era în mitologia greaca o divinitate solara), închipuit ca un tânar frumos si puternic, este zeul care aude si vede totul. Vestit de Aurora, care-l precede, el strabate zilnic bolta cereasca pe carul sau tras de patru cai iuti. Seara Helios coboara în apele oceanului, unde-si scalda si-si racoreste caii înfierbântati, el însusi odihnindu-se într-un palat de aur, de unde porneste din nou la drum în ziua urmatoare.

apolo

Vehiculele zburatoare sunt o constanta in textele sacre indiene. Ele sunt intalnite in “Rig Veda”, textul cel mai vechi, in epopeele deja citate, in “Puranas”, cat si in paginile numeroaselor texte mitologice ce il vizeaza pe Krishna. Alte texte si legende populare au aparut in India medievala, vorbind, de asemenea, despre vehicule aeriene sau masinarii celeste.
O lucrare mai speciala ii este atribuita regelui Bhoja, un monarh din secolul al XI-lea: “Samaranganasutradhara”. In aceasta carte exista un capitol despre masinariile zburatoare, foarte bogat in informatii tehnice. Astfel, se ofera sfaturi pentru construirea lor si aflam ca modul lor de propulsie este un rezervor cu mercur. sursa

ancient fly

Zeii nu erau cu totii buni, deseori existand conflicte ale caror dovezi au ramas pana astazi . Vezi si Istoria interzisa – razboi atomic in antichitate ? Mistere la Mohenjo-Daro

YellowEmperor

Conform legendei chineze, Imparatul Galben (Huang-Die, 2698 i.e.n. – 2598 i.e.n.) a condus civilizatia chineza de la barbarie la civilizatie, iar chinezii il considera stramos al civilizatiei chineze.

Imparatul Galben a fost succesorul lui Shen Nong in privinta responsabilitatii mentinerii stabilitatii pe intreg teritoriul tarii. El a cerut oamenilor sa se stabileasca in bazinul Fluviului Galben si a schimbat modul lor de trai de la vanatoare la constructia caselor, domesticirea animalelor si cresterea culturilor.

In timpul domniei Imparatului Galben, oamenii s-au bucurat de o societate stabila si cultura s-a imbogatit. Din aceasta perioada dateaza multe inventii, inclusiv barci, vehicule, arme, ieroglife, muzica, calendarul, haine, medicina, aritmetica, ceramica, cresterea viermilor de matasa, compasul si asa mai departe.

yellowemperor2

Potrivit legendei, dupa ce a ajuns cu succes la iluminare, el a guvernat statul practicand in acelasi timp, alchimia si meditatia. In 2598 i.e.n., imparatul Galben a amenajat un trepied mare la piciorului podului de Munte. De indata ce a fost terminat, cerul s-a deschis, si Dragonul Galben (Huanglong) a coborat din cer sa-l intampine. In momentul in care Imparatul Galben a sarit pe Dragonul galben, impreuna cu mai mult de saptezeci functionari au levitat in lumina zilei si au atins cu succes iluminarea. In acelasi timp, zeci de mii de oameni au asistat la aceasta scena divina spectaculoasa. sursa

HuangDi yellow emperor

Potrivit unei legende chineze, inainte ca Huan Di sa se nasca steaua Chi din constelatia Ursa Major a stralucit foarte puternic. Nasterea viitorului Imparat Galben a fost marcata de un fulger pe cer. El este creditat cu aducerea acumpuncturii, predarea medicinei chineze, aducator de cultura si se spune ca sotia lui i-a invatat pe chinezi sa faca matasea.

Nu doar chinezii sustin ca secretul fabricarii matasii a venit de la zei. Conform unei legende orale a khmerilor (În jurul anului 400 d.Hr, khmerii au creat pe actualul teritoriu al Cambodgiei un stat numit Chen-la , stat influentat de cultura indiana , care a atins apogeul în jurul anului 700 sub conducerea Rajahului (regelui) Jayavarman I .), matasea a fost adusa pe Pamant de o femeie numita Sota Chan. Dupa un exil pe Terra de 6 ani, timp in care si-a invatat sotul cum sa teasa si sa proceseze un tip de matase de foarte buna calitate, Sota Chan s-a intors printre ai ei.

Angkor-Watk

In momentul mortii Imparatului Galben, legenda spune ca un Dragon de fier a coborat pe Pamant si l-a luat cu el pe Huang Di.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

 

dragon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.