Extraterestri antici – oameni si dinozauri

In 1966 Javier Cabrera Darquea a prezentat o piatra cu un desen ciudat. Indienii din zona au adus apoi foarte multe pietre culese din Peru care uimesc si astazi, deoarece stiinta ne-a invatat ca dinozaurii au disparut cu mult timp inainte de aparitia oamenilor.

Pietrele au gravate pe ele niste barbati care se luptau cu dinozaurii, omoarau pesti, faceau operatii pe cord deschis si alte lucruri care infatiseaza o civilizatie avansata.

ica5

La parterul unui imobil vast si elegant, dand in Piaza de Armas, la Lima, se afla muzeul neobisnuit al doctorului Cabrera, cu cinci sali principale in care sunt depozitate, pe rafturi solide, mii de pietre.

ICA PERU2

 

Unele, cele mai grele, sunt asezate direct pe sol. Doctorul Cabrera a declarat ca fiecare dintre ele fusese inregistrata, clasata si asezata intr-un loc anume, corespunzator unei ordini logice. Numarul lor este de aproximativ 11.000, iar unele cantaresc 200 kg. Blocuri stancoase de andezit, pietre plate, cu o granulatie fina, de culoare cenusie sau ocru pal, raspandesc o lumina blanda, datorita unei patine de culoare inchisa, subliniata pe alocuri de o tusa din ocru rosiatic. sursa

ica3

Pe aceste pietre sunt infatisate scene din viata cotidiana, destul de ba-nale, dar care dobandesc o valoare istorica exceptionala daca ele dateaza din era secundara sau tertiara, dupa afirmatiile doctorului Cabrera.

ica1

Pietrele sunt din andezit, un mineral greu de prelucrat cu instrumente rudimentare. Analiza lor a relevat ca sunt foarte vechi desi unii spun ca sunt create pentru turistii naivi, ca suveniruri. Desenele gravate pun multe semne de intrebare deoarece oamenii nu ar fi avut cum sa coabiteze cu dinozaurii… care disparusera la caderea meteoritului din Yucatan.

ica4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.