Extraterestrii antici – paleocontacte

Adeptii teoriei Extraterestrilor antici, sunt de parere ca Pamantul a fost vizitat deseori de civilizatii extraterestre, care au interactionat cu oamenii. Unii sustin ca “zeii coborati din ceruri” au facut diverse experimente genetice modificand chiar si structura ADN.

Erich von Daniken a scris numeroase carti pe aceasta tema si apoi Zecharia Sitchin a lansat ideea de a 12-a planeta, Nibiru.

anunanki

Diverse filme documentare trateaza acest subiect misterios, aducand dovezi in sprijinul teoriei Extraterestrilor antici.

kayapo-tribe5

In 1952, o expeditie stiintifica britanica a descoperit un mic trib cu un cult religios neobisnuit. Vechile legende relateaza despre fiinte care au interactionat cu membrii tribului. Imbracat intr-o haina care ii acoperea in intregime corpul si detinand o “arma de tunet”, Bel Kororoti a coborat printre oameni. Membrii tribului s-au ascuns speriati si doar cei mai curajosi au decis sa il atace pe intrus. Atacul lor a ramas fara urmari, deoarece “mesagerul din cer” era foarte bine protejat. Legenda mai spune ca o zi mai tarziu, tinerii indieni au vazut un strain intr-un lac din apropiere. El avea pielea deschisa la culoare, era inalt, suplu si puternic.. Strainul a ramas alaturi de ei, i-a invatat cum sa vindece ranile, sa vaneze si le-a schimbat vietile. Apoi s-a casatorit cu o fata din trib si au avut copii mult mai inteligenti decat ai bastinasilor.Intr-o zi s-a hotarat insa sa plece insa indienii nu l-au uitat. Si-a luat familia intr-o canoe ca o stea, in zgomot de tunete si fulgere. Dupa un timp sotia si baiatul lui au adus tribului hrana, medicamente si seminte.

Bel Kororoti4

Bel Kororoti2

Bel Kororoti

In cinstea lui Bel Kororoti, membrii tribului au creat un festival ce a dainuit in timp. Potrivit martorilor, costumul imbracat de cel ce il reprezinta pe mesagerul stelar, Bel Kororoti , seamana foarte bine cu un echipament de cosmonaut din zilele noastre.

Bel Kororoti3

Exista legende similare printre indienii de pe malurile Amazonului. Unii spun ca Dumnezeu a trait printre oamenii, dar ei l-au suparat asa ca s-a dus in cer, aruncand ploaie de foc asupra lor.

Un alt trib sud american spune ca ei traiau pe o stea indepartata si din motive necunoscute, cativa au decis sa gaseasca alt habitat. Un om a spus ca a vizitat o planeta frumoasa intrecut si asa au ales Pamantul ca destinatie.

kayapo-tribe1

In afara de legende si traditii, exista numeroase probe materiale care sprijina teoria vizitatorilor spatiali. Pamantul a fost vizitat de fiinte extraterestre cu un grad de dezvoltare superior, ce au trait alaturi de oameni.

In Altai au fost gasite numeroase artefacte foarte bine conservate datate undeva in jurul anului 700 ien.

printesa altai

In Costa Rica s-au gasit bijuterii, si dalti de piatra pe care sunt incrustate niste creaturi ce seamana cu pasarile. Sefii acestor “fiinte” poarta pe capo niste casti cu umflaturi plate in zona urechilor si un fel de pieptene.

artefact precolumbian Costa rica

In China s-au pastrat numeroase statuete de jad care dateaza din anul 2000 ien. Fiintele reprezentate au dinti lungi, ca un fel de colti si au parul cu bucle. Ele au fost gasaite in zonele Shanxi si Guangzhou. Se pare ca obiectele reprezinta fiinte stravechi care au trait candva pe teritoriul Chinei.

statueta china

In Japonia, in timpul unor sapaturi au fost descoperiti idoli cu mai multe perechi de ochi. Vechimea obiectelor este estimata undeva injurul anului 3500 ien. Unii arheologi considera ca idolii, sunt de fapt o rasa umanoida extraterestra.

dogu

Exista numeroase legende care vorbesc despre zeii care au trait alaturi de oameni in multe zone ale in Terrei. Schelete ciudate, cranii alungite, figurine, gravuri, etc stau marturie ca aici au pasit candva si fiinte sosite din alte lumi.

Potrivit unor oameni de stiinta, extraterestrii sunt interesati de sangele uman si nu numai, incercand sa creeze fiinte hibrid sau sa faca manipulari genetice.

Au fost aici, au stabilit contacte, au plecat dar au promis ca se vor intoarce. Cand ? Nu stim, dar suntem pregatiti sa ii primim ?

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

oznrosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.