Extraterestrii antici – reptilienii

Serialul Ancient Aliens a ajuns la seria 7. Primul episod are ca subiect Reptilienii. David Icke este unul dintre cei care au popularizat ideea ca fiinte extraterestre inteligente, Reptilienii, care au luat forma umana si s-au infiltrat in guvernele lumii, preluand posturi cheie.

Cine a urmarit serialul SF, Stargate, isi va aminti cu siguranta de Goa’uld si Tokra. In timp ce primii erau un soi de serpi ce preluau controlul total al unui om, Tokra traiau in comuniune cu fiinta umana impartind acelasi trup dar predand uneori controlul si lasand mintea si sentimentele neatinse. In favoarea ideii Reptilienilor, realizatorii serialului Ancient Aliens ( extraterestrii antici), aduc si diverse dovezi – legende, scrieri vechi, statuete, etc.

reptilian

In Irak, sit-ul arheologic Al Ubaid, au fost descoperit o figurina ciudata datand din 4.000-5.900 i.Hr.

Chiar daca pare un obiect ritualic, forma ciudata a ochilor, capul, trupul, etc ii fac pe multi sa considere ca obiectul reprezinta o fiinta extraterestra, mai precis un Reptilian.

reptilian5

Tot in Irak a fost gasita si o statueta ce reprezinta o femeie ciudata cu figura prelunga, amintind de reptile. Artefactul este la fel de vechi, undeva intre 4.000-5.000 i.Hr.

La muzeul dinBagdad exista o statueta ce pare a fi tot din anul 5.000 i.Hr , cu aceleasi trasaturi necunoscute.

reptilian1

Statuete asemanatoare cu mame care isi hranesc pruncii, la fel de vechi, vin sa sustina ideea ca au existat candva pe Pamant niste fiinte ciudate ce aveau capete de reptila.

reptilian3

reptilian4

Legende despre fiinte inteligente cu forma de sarpe sunt pe toate continentele. Chiar si Coranul sau Nag Hammadi descriu fiinte reptiliene care interactioneaza cu oamenii.

In India, Nagas erau jumatate om, jumatate zei si locuiau in adancul Pamantului, intr-un loc numit Patala.

In America a existat Kulkukan sau Quetzalcoatl.

Quetzalcoatl

Teotihuacan

Reptilienii (numiti si reptiloizi; engleza Reptilians sau draconieni) sunt o presupusa rasa (sau mai multe) umanoida extraterestra cu caracteristici de reptila care joaca un rol proeminent în literatura stiintifico-fantastica, ufologia moderna si în teoria conspiratiei. Relatarile despre rapiri extraterestre pretind uneori un contact cu creaturi reptiliene. Unul dintre primele rapoarte de acest tip a fost acela din Ashland, Nebraska al ofiterului de politie Herbert Schirmer, care pretinde ca a fost luat la bordul unui OZN în 1967 de catre fiinte umanoide cu un aspect usor reptilian, care purtau o emblema cu un sarpe înaripat pe partea stânga a pieptului.

Draco

Localizata la nordul planului ecliptic, fiind o constelatie circumpolara pentru cei mai multi dintre observatori, Draco a fost una dintre cele 48 de constela?ii cartografiate de Ptolemeu si mai târziu adoptata în seria constelatiilor moderne recunoscute de Uniunea Astronomica Internationala. Constelatia este una larg desfasurata, acoperind 1083 de grade patrate ale cerului dar poseda numai 3 stele stralucitoare.

În mitologie, Draco – Dragonul este foarte bine cunoscut. Pentru egipteni, acesta reprezenta figura unei zeite protectoare a carei corp era o compozitie cu parti de crocodil, om, leu si hipopotam. Probabil cel mai cunoscut mit dintre toate legate de dragoni, a fost cel a lui Ladon, dragonul cu o suta de capete care pazea merele de aur ale Hersperidelor si care este figurat într-una dintre cele 12 munci ale lui Hercules. Acesta a reusit sa-l ademeneasca cu muzica pe dragon sa adoarma, asa încât a putut sa-i fure merele de aur si Hera l-a plasat pe Ladon pe cer într-o constelatie, din mila. Poate Draco este de asemenea dragonul ucis de Cadmus înainte de fondarea orasului Theba din Grecia, sau poate este dragonul care pazea Lâna de aur, care a fost apoi ucis de Iason. Exista chiar si o legenda romana, în care Draco a fost ucis de zeita Minerva si aruncat pe cer dupa înfrângerea sa si exista si alte mituri … ” sursa

draco3

Un lucru este cert, la noi romanii, dracii sunt cei de care trebuie sa ne ferim. Dex-ul spune ca : Dracul este o fiinta imaginara, de sex masculin, întruchipare a spiritului rau; diavol, demon, satana, necuratul, aghiuta. Fiinta imaginata drept spirit al raului; dusman principal al lui Dumnezeu si al omenirii; diavol; demon; satana.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.