Extraterestrii antici – un nou sezon

Serialul Ancient Aliens realizat de canalul History a ajuns la sezonul 6. Cifra trei este unul din numerele care fascineaza si astazi omenirea. In arta, in literatura, stiinte, religie, arhitectura, cifra trei se regaseste mereu ( Trinitatea, triunghiul de aur, exista trei religii avraamice: islam, crestinism si iudaism, etc).

Bisectoarele unui “triunghi isoscel de aur” (adica unul în care baza reprezinta 0,618… fata de laturi) genereaza, la rîndul lor, proportia de aur, iar arcele de cerc trasate din punctele unde ele intersecteaza laturile “triunghiurilor de aur” ce se formeaza succesiv genereaza spirala logaritmica.” G. Pruteanu

trei magi

Mai multe articole cu Extraterestrii Antici

Realizatorii filmului se intreaba daca nu cumva cifra trei contine un mesaj ascuns. Vechii egipteni credeau ca proiectarea celor 3 piramide se datoreaza zeilor. Diverse religii ale lumii se inchina unor fiinte divine atotstiutoare in numar de trei. Isaac Newton a cautat secretele Universului in tablite antice si care relatau despre puterea cifrei trei. Sa fie oare cifra trei o punte de conectare cu Divinitatea ? Sau poate fi un mod de conectare cu fortele extraterestre ?

Newgrange Irlanda

Newgrange, Irlanda – aici au fost gasite inscriptii in piatra sub forma de spirala si grupate cate trei. Culoarul subteran are o vechime de aproximativ 5.000 de ani.

Newgrange, Ireland2

In Yunnan, China, exista 3 pagode cu o vechime de peste 1.100 de ani. Ele protejeaza locuitorii din zona de dezastre naturale.

3 pagode Yunnan

Yunnan pagodas triangle

Ancient Aliens season 6 – ep 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.