Vedetele Pro au ajuns voci de desene animate

Considerat unul dintre mai inspirate si mai haioase filme de desen animat ale momentului, “Justin si cavalerii 3D” s-a lansat in weekend si in Romania.

De la eveniment nu puteau lipsi si cativa dintre cei care au dublat in limba romana personajele interpretate in original de Antonio Banderas, Alfred Molina, Rupert Everett, Saoirse Ronan. Asa se face ca la marea premiera si-au facut aparitia Diana Dumitrescu, vocea fermecatoarei Lara, Mircea Solcanu, vocea lui Sota, dar si Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, cunoscuti publicului din serialul “Pariu cu viata”, care i-au interpretat pe Justin si Talia.

“A fost o experienta interesanta, eu mai cochetasem la un moment dat cu un proiect de genul asta, stiam cam cum sta treaba si cam ce trebuie sa fac, dar a fost ceva inedit, pentru ca personajul pe care eu l-am facut – aceasta fetita de bani «proaspat facuti» – avea o voce mai stridenta in original, iar vocea mea nu e neaparat stridenta si m-am jucat un pic, m-am pitigaiat”, a povestit Diana Dumitrescu, interpreta Larei, jucata in original de Tamsin Egerton.

enational

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.