“Fata electrica” – Un Poltergeist tulbura capitala

Ceea ce s-a petrecut, vreme de mai multe saptamani, cu toti cei care se apropiau de Angelique Cottin a fost un caz nemaiintalnit: oamenii simteau de la cativa metri de fata descarcari electrice violente. In plus, obiectele care atingeau sortul lui Angelique zburau in toate directiile. Cazul este absolut real: fizicianul Arago a studiat cu multa atentie fenomenele electrice ce insoteau fata. Dupa trei saptamani, descarcarile au inceput sa scada in intensitate, apoi au disparut.

Suten de oameni veneau zilnic sa urmareasca din strada, ca pe o sinistra minune, fenomenele dezastruoase ce se abatusera asupra “casei bantuite” din Sos. Salajului 244, in cartierul Ferentari.

“Casa bantuita” apartinea pensionarului Chivu Gheorghe si acolo locuiau el si familia sa, compusa din 15 persoane. Agentul (persoana infestata) a fost Manole Caliopi, cumnata proprietarului. Era in varsta de 38 de ani, era epileptica si bolnava de dementa grava. Statea tot timpul in casa. Incepand cu 28 septembrie 1968, geamurile casei au inceput sa fie bombardate din senin si sparte cu pietre. Militia si Procuratura sunt sesizate. Se stabileste ca pietrele, prin structura lor, nu proveneau din zona.
Formula As

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.