Fenomenul Mircea Bravo, comediantul care a strâns un milion de fani pe net. Clipurile lui au milioane de vizualizari si a fost solicitat sa promoveze NATO

Jovial, plin de viata si gata oricând pentru noi provocari, Mircea Bravo a ales sa se exprime în mediul online, desi n-a dus niciodata lipsa de oferte din televiziune. A preferat însa de la început o expunere pe retelele de socializare, pentru ca mesajele sale se adreseaza de regula unui public tinta cu vârste cuprinse între 18 si 44 de ani.

„Am început acest proiect într-o zi de 16 octombrie, în 2014, eram convins înca de atunci ca voi reusi. Într-o prima faza, timp de un an, am fost ceva mai agresiv, am mers pe farse pentru a deveni cunoscut. Am apelat la fel de fel de scene care au provocat discutii vii în mediul online: am intrat într-un mall îmbracat în scutece, am facut farse cu politisti, preoti sau taximetristi. Într-o zi am fost si batut de un om caruia i-am facut o farsa. În timp am ajuns sa fiu cunoscut de politistii din toata tara, pentru ca au fost anuntati sa nu cada în plasa mea”, s-a amuzat Mircea. În schimb, parintii sai au avut de suferit în perioada în care el realiza farse. „Ai mei erau disperati, ei erau convinsi ca voi deveni avocat, ca voi fi o persoana sobra, dar s-a întâmplat cu totul altfel. Tot pe atunci, tata mi-a povestit ca mama plângea fiindca o faceam de rusine si ca nici nu-i mai putea sa iasa din casa de jena. Culmea e ca acum, dupa ce am renuntat la farse si am abrodat alt stil de comedie, amândoi sunt mândri de mine. Au înteles si ei ca asta îmi doresc sa fac si au vazut ca în felul asta m-am realizat si pe plan financiar. Si chiar au început sa-mi aprecieze materialele, acum sunt si ei printre cei peste un milion de fani”, a povestit Mircea Bravo.

adevarul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.