Incepe implantarea cu Cip RFID ?

“Si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei. Aici e întelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. si numarul ei este sase sute saizeci si sase.”

Aceste cuvinte le auzim de sute de ani insa putini le iau in serios. Pentru multi dintre noi, Biblia este o mare necunoscuta chiar daca am fost silitori si am citit cate ceva din ea. Despre “semnul fiarei 666” se spune ca ar fi de fapt renumitul cod de bare, existent astazi pe mai toate produsele. Ce-i drept nu stiu daca triburile nomade din Amazonia si berberii din Sahara stiu ce este un cod de bare, insa noi restul avem idee.

cod de bare

Trimite felicitari ortodoxe

In ziua de astazi folosim peste tot renumitul Cip RFID – Cartele de metrou, carduri, pasapoarte, carnete de sanatate, carti de identitate, etc.

“RFID este prescurtarea termenului englez Radio-Frequency Identification (Identificare prin frecven?a radio); se citeste aproximativ ar ‘ef ai.’di. Este o metoda de identificare automata care se bazeaza pe stocarea si regasirea datelor fara atingere, la distanta, prin unde radio, folosind dispozitive numite etichete RFID (engleza: RFID tag) si transpondere RFID. Tehnologia necesita o cooperare a unui aparat cititor de RFID cu eticheta RFID.

O eticheta RFID este un obiect mic sau foarte mic (chiar sub 1 mm x 1 mm) care poate fi aplicat sau încorporat în principiu în orice produs sau obiect, dar si în corpul animalelor sau persoanelor, cu scopul de identificare si urmarire, folosind undele radio. Unele etichete pot fi citite de la multi metri departare, chiar mult peste 50 m, iar eticheta se poate afla si în afara razei de vedere a cititorului de RFID.”

cip2

Intr-un articol din 10 februarie aparut la BBC descoperim un titlu uimitor “De ce vreau o implantare cu Cip”.

Ni se prezinta tot felul de facilitati pe care le aduce un astfel de Cip RFID – poti debloca usi, poti porni motocicleta, etc. Sa fie inceputul unei campanii de lobby pentru implantarea cu Cip?

Deja pe internet circula multe materiale video care ne spun ce simplu este sa avem un Cip implantat, cat de mult ne ajuta si cat de mic si “nevinovat” este.

CIP RFID

De ce si-a mai batut capul Biblia sa ne avertizeze, daca multi dintre noi ignora ce se stie de 2000 de ani?

Pustnicul Kallistratos din Muntele Athos: “Cei 12 parinti invizibili de la Muntele Athos spun – Nu luati cardurile”

Nu faceti ceva împotriva Legii lui Dumnezeu.

Deci oamenii trebuie sa paraseasca acum orasele?

Nu daca nu ai credinta. Dumnezeu va spune tuturor ce sa faca, conform credintei fiecaruia.

Vor fi „martori”?

Da.

Se va ucide pentru cardul 666?

Da, dar asta se va întâmpla când va veni antihristul. În America exista o miscare care vine înspre Europa. O miscare a diavolului. Împotriva Credintei Ortodoxe. O foarte secreta miscare, împrastiata prin mijloace necinstite. sursa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.