Istoria ascunsa a rasei umane – Preoti si extraterestrii

Recent, istoricii au descoperit un papirus asirian in metru antic, lung de 20 de m si numit “Manualul preotilor din Asiria”. (Asirienii au trait in nord-estul Mesopotamiei. Au creat un imperiu puternic, fiind unul dintre cele mai puternice imperii din Orient. In mil. III i.Hr., pe cursul mijlociu si superior al raului Tigru constituie o serie de orase-state: Assur, Ninive, Urbilum (Arbela), Dur-Sarrukin, Nimrud.)

Se pare ca preotii asirieni erau capabili sa vindece aproape orice, sa schimbe vremea, sa alunge demonii, etc. Cum oare ?

assyria0

Cine erau oare acest preoti atotstiutori ? In timpul sapaturilor din Teba care a fostdescifrat cu greutate si a uimit oamenii de stiinta. In el era descrisa in detaliu o operatie chirurgicala de care se ocupau preotii. Mai mult decat atat, existau informatii despre transplantul de organe dar ce este senzational este vechimea – secolul al XVI – lea i.Hr.

Exista descrieri ale operatiilor pe tablite, cu detalii – cum se scoate inima, cum se fac taieturile, cum se face suturarea, etc.

Sa ne amintim si de ” Discul genetic” despre care am mai scris . – Klaus Dona – Istoria ascunsa a rasei umane

klaus-dona genetic-disc

Un rezident din Peru, dr. Cabrera a descoperit la Nazca pietre de forma ovala acoperite cu picturi care descriau scene de transplant, imagini care se vad doar la microscop, etc.

cabrera

Potrivit lui Cabrera, pietrele au fost gasite stivuite, ca un fel de biblioteca. Surprinzator pe aceste pietre apar niste calareti pe cai, despre care se crede ca au disparut acum doua sute de mii de ani.In cautarea unor raspunsuri, Cabrera, profesor de medicina a apelat la jurnale vechi care relatau o legenda andina, conform careia aceste pietre au fost create de preotii intelepti ai tribului care au locuit in acele locuri. De unde o astfel de cunoastere profunda a preotilor ? Poate ca nu erau oameni obisnuiti.

cabrera2

stone museum blood from pregnant woman

In incercarea lor de a raspunde – cine sunt acesti preoti antici – oamenii de stiinta au inceput sa isi puna si mai multe intrebari. De unde stiau acesti preoti sa faca interventii chirurgicale majore si extrem de precise, cine i-a invatat sa deseneze harti ceresti atat de amanuntite, cum reuseau sa se “plimbe” prin pereti, prin aer, etc. Concluzia ar fi ca acesti preoti erau… extraterestrii. Erau fii lui DFumnezeu, cum spune Biblia. Capacitatile lor extrasenzoriale si secretele detinute ii faceau pe oameni sa ii venereze si sa ii urmeze.

asirieni02jpg

Ipoteza este socanta si rescrie tot ce stim despre istorie. Este posibil ca “vitelul” descris in unele texte sa fie de fapt un tren de aterizare, norul de foc sa fie de fapt flacara si praful de la aterizarea unui avion, etc.

Exploratorul Graham Hancock este de parere ca Biblia descrie de fapt aterizarea unor nave spatiale extraterestre si contactul cu niste civilizatii foarte avansate atat tehnic cat si moral, spiritual, etc. “Zeii” au lasat pe Pamant cativa dintre ei, astfel incat sa ii invete pe oameni mestesugurile, stiinta, arta, etc. Acestia erau de fapt “preotii” despre care se tot vorbeste in vechile scrieri.

asirieni2

Astronomul Ball, cel care in 1973 a lansat teoria “Ipoteza Zoo”, sustine ca viata pe Terra a fost cunoscuta de civilizatiile extraterestre inteligente care prefera sa nu interfereze astazi cu omenirea. Pamantul ar fi un fel de “Gradina zoologica”.

Civilizatiile avansate ne observa din umbra, urmarind tot ce se intampla pe Pamant, evolutia noastra.

Se pare ca dezvoltarea omenirii, realizarile si succesul nu ne apartin, ci sunt rezultatele muncii civilizatiilor extraterestre. Este posibil ca “Ei” sa fie creat un grup de “preoti” care sa controleze in secret, natiuni intregi.

Preotii egipteni detineau si ei secrete, traditii si valori, necunoscute oamenilor de rand. Ei aveau cunostiinte temeinice de astronomie,, medicina, fizica si chimie.

egipteni

O legenda spune ca atunci cand cineva a venit sa il ucida pe Faraonul la Teba, Marele Preot i-a avertizat pe oameni sa vina si sa il apere. Deoarece nu a fost ascultat, soarele a disparut si s-a facut intuneric, apoi au urmat tunete…

preot eg

Astazi stim cu totii ce este o eclipsa de soare insa cum putea calculca un preot egipten un astfel de fenomen ceresc atat de exact si de unde veneau tunetele ?

In toate miturile antice, zeii sunt descrisi ca fiind puternici, inzestrati cu puteri magice. Toti sunt descrisi ca Fii ai Cerului sau Mesageri ceresti, capabili sa faca miracolo. Nu toti expertii sunt de acord cu aceste legende. Unii cred ca extraterestrii nu sunt preoti si ei au procreat cu femeile de pe Pamant.

valea regilor

In 2010 arheologii americani au reusit sa analizeze genetic o mumie gasita in Valea Regilor. Pana acum nimeni nu reusise sa inteleaga cui apartineau ramasitele deoarece avea o fata alungita de sarpe, craniu anormal alungit, degete ca picioarele de paianjen, picioarele ca niste inotatoare, membre neobisnuit de lungi, etc. Parea a fi om insa analiza genetica a aratat ca apartineauunui conducator egiptean si Mare Preot al lui Amenhotep al IV-lea(Akhenaten).

faraon

In relicvele antice egiptene se spune ca fiintele extrasterestre au vizitat Pamantul, a crescut fertilitatea si chiar regina a reusit sa aduca pe lume copii.

Se pare ca tatal lui Akhenaton a fost extraterestru. In fiecare zi apar noi dovezi care atesta ca Pamantul a fost vizitat de civilizatii extraterestre. Piramidele egiptene , templele antice, atrag atentia multor istorici care incearca sa descifreze trecutul indepartat al Terrei.

William Deutsch crede ca Tutankamon a murit de fapt intr-un accident… de avion. Exista rapoarte gasite in Egipt care vorbesc de baloane ciudate sau planoare primitive care mergeau printre nori.

In 1840 intr-una din expeditiile arheologice de la Abydos, unul dintre cele mai vechi centre religioase ale egiptenilor antici a fost gasita o inscriptie, la 10 m inaltime unde apar incrustate niste mecanisme ciudate, care amintesc de aeronave.

abydos

 

Unde sunt astazi acei preoti cu puteri exceptionale ? Oamenii de stiinta incearca sa gaseasca raspuns la aceste intrebari. Nostradamus, Marie Lenormand, Wang si multi altii par avea o mica parte din capacitatile Marilor preoti. Vechii profeti sunt stramosii preotilor de astazi ce detin o cheie catre misterele lumii nevazute. Ei pot interfera si patrunde in aceasta lume invizibila. Nostradamus a folosit in scrierile sale matematici superioare, cunostinte defizica nucleara, etc. De unde oare ?

Preotii sunt inca sub controlul “fortelor suprioare” si nu a sosit momentul dezvaluirii lor. Omenirea nu este inca pregatita sa aiba acces la aceste informatii.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

egy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.