Klaus Dona – Istoria ascunsa a rasei umane – partea 2

Este momentul sa descoperim mai multe despre Atlantis, reptilieni, Anunnaki, simbolismul antic, stiinta antica, o limba foarte veche la nivel mondial, si mult mai multe.

Istoria ascunsa a rasei umane – partea a doua

(Klaus Dona intervievat de Bill Ryan)
Vezi partea intai

O alta descoperire stranie in acelasi loc a fost o cupa mare de jad, impreuna cu alte 12 cupe mai mici.

18

Cele 12 cupe mici sunt facute ca pentru un oameni, iar cealalta este putin mai mare. Cand s-a incercat umplerea ei cu apa din cele 12 cupe mici, cupa cea mare s-a umplut perfect.

Un alt lucru ciudat este ca asa cum se poate observa , pe cupele mici exista niste semne, care seamana foarte bine cu cifrele maiase, existand doar mici diferente.

19

Pe cupa cea mare se poate vedea incrustata perfect constelatia Orion si alte stele. Interiorul cupei este foarte magnetizat iar in afara ei nu se intampla nimic.
Geologii profesionisti spun ca acest lucru este imposibil , deoarece chiar daca piatra ar avea particule de metal, fenomenul magnetic ar trebui sa se produca si in afara cupei.

20

Daca ne apropiem de cupa cea mare, vedem inscripionate stele constelatiilor care stralucesc puternic in intuneric.

21

Aici avem cupele mici unde ne putem da seama mai bine de numerele inscriptionate in materialul straniu care straluceste cand lipseste lumina.

22

O alta piesa, o placa de jad are inscriptionate aceeasi constelatie gravata pe cupa, impreuna cu doua persoane care se uita spre cer. In imaginea din dreapta se pot vedea ochii celor doua statuete si stelele, stralucind puternic.

23

Aceasta piatra maronie isi schimba culoarea din centru in negru, ceea ce in mod natural nu se poate intampla. Daca priviti cu atentie, puteti observa o figura umana cu ochii inschisi, gura, nas, barba si par lung. In partea stanga, piatra este rupta.

24

Pe partea opusa a pietrei puteti distinge cu acuratete un triunghi si o spirala, deasemeni fosforescente la intuneric. Centrul triunghiului este puternic magnetizat.

25

Aici puteti vedea partea din spate a unei cobre. Cobra nu a existat niciodata in America de Sud, dar a fost gasit in acelasi loc cu artefactele.

26

In aceasta imagine puteti observa 33 de linii gravate pe capul cobrei, 33 fiind un numar mistic de foarte mult timp.In partile laterale avem 7 puncte inscriptionate, ceea ce pot reprezenta chakrele. Si aceasta cobra straluceste in in intuneric.

27

Un alt obiect. Aici se vede capul unui delfin, foarte bine prelucrat. Artefactul straluceste deasemeni in intuneric.

28

Aici se poate observa un fel de casca facuta din piatra. Se poate pune aceasta casca facuta din granit pe umeri si capul in interiorul ei. Punctele incrustate in piatra pot fi puncte folosite in acupunctura dupa cum zic unii experti. In fotografia din dreapta puteti vedea cum se foloseste.

Cu putin timp in urma a fost gasita in acelasi loc o casca neterminata( fig. de jos), deci ar inseamna ca obiectele au fost create chiar in Ecuador, dar cu foarte multi ani in urma. Se pot observa deasemeni aceleasi insertii fosforescente.

29

Aici avem un obect fantastic, un sarpe. Ca si in artefactele de mai sus, puteti observa insertiile ce stralucesc la intuneric.

30

Avem aici un obiect perfect sculptat in partea din spate, astfel incat el ar putea sa fie asezat pe frunte. Sunt incrustati si doi ochi, iar in partea din spate exista inca unul, asa numitul “cel de-al treilea ochi”. Este posibil ca acest artefact sa fi fost utilizat in unele ceremonii sau pentru meditatii.

31

Iata aici si o farfurie de jad cu insertie fosforescenta in spirala. Puteti observa sapte inele, la fel de stralucitoare in intuneric. Este posibil sa fie tot o reprezentare a celor sapte chakre.

32

Aici puteti vedea o bucata de ceramica gasita acolo. Intrebarea este cum se poate face o astfel de capodopera dintr-o singura bucata de ceramica.

34

Aici avem o piatra in forma de piramida gasita tot in Ecuador. In partea de sus puteti vedea Piramida cu ochi, iar in partea de jos mai multe spirale si simboluri. Unele desene sunt asemanatoare cu placile Churchward Naacal, gasite in 1880 in India si traducerea lor vorbeste despre continentul scufundat Mu.

MU2

( Adaptare dupa un interviu video facut de Bill Ryan cu Klaus Dona)( Traducere si adaptare – Elena)

( Va urma )

Vezi partea a treia

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.