Klaus Dona – Istoria ascunsa a rasei umane – partea 3

Este momentul sa descoperim mai multe despre Atlantis, reptilieni, Anunnaki, simbolismul antic, stiinta antica, o limba foarte veche la nivel mondial, si mult mai multe.

Istoria ascunsa a rasei umane – partea a treia

(Klaus Dona intervievat de Bill Ryan)
Vezi partea a doua

Acesta este un artefact din marmura, deasemeni cu insertii fosforescente.

35

36

O alta piatra cu forma piramidala si un ochi in partea de sus. In dreapta puteti vedea Piramida cu ochi si in partea de jos cele trei stele reprezentand constelatia Orion care ne trimite cu gandul la piramidele din Egipt.

 

37

Aici avem o statueta de ceramica.

Dupa cum puteti vedea stilul de asezare care nu este chiar pre-columbian. Pare a fi mai aproape de pozitia Lotus din zona Asiei. In partea de sus a statuii puteti vedea o palarie si cateva puncte, destule de asemanatoare cu reprezentarile lui Buddha. El tine in gura un sarpe. Personaj mistic, sarpele este prezentat foarte des, ceea ce nu se regaseste in cultura pre-columbiana. Chiar si in urmatorea figura puteti observa felul de asezare, ce pare mult mai apropiat de modul asiatic. In partea de sus a capului se poate vedea din nou o palarie foarte ciudata ce are in centru un cap de broasca.

Broasca este dealtfel un personaj mistic foarte vechi, atat in America de Sud si cultura pre-columbiana, cat si in Africa sau Asia.

38

 

Aici avem o alta figurina din ceramica si o placa pe care o tine in mana stanga si se pare a fi pre-columbiana. Aici este un artefact foarte ciudat, in dreapta, cu un bat si un sarpe. Din nou apare un sarpe si ne punem intrebarea cine, unde si cand a facut statueta ?

Bolivia

Aceasta este o fotografie facuta la Altiplano, Bolivia. (Altiplano, conform cuvantului din spaniola desemnand campie inalta, dar Qullaw in quechua, una din limbile predominante ale nativilor Americii de Sud, este un platou alpin inalt din muntii Anzii Cordilieri, cel mai mare platou alpin de pe Terra dupa platoul Tibetului.)

Cercetatorii si arheologii au descoperit ca in urma unui impact ce a avut loc acum 4.000 de ani in Argentina, unda de soc a distrus mai multe cladiri de piatra ce se gaseau la Altiplano, Bolivia.

39

Aveti aici o imagine de la Puma Punku, loc foarte apropiat de celebrul Tiahuanaco, unde sunt numeroase blocuri uriase din piatra, taiate perfect. Si acest oras a fost distrus.

Probabil ca a fost efectul marelui impact ce a avut loc in Argentina.

40

Aici mai jos, prietenul meu Giancarlo Bonfati, cercetator italian, sta in centrul Portii Soarelui din Tiahuanaco. Unii cercetatori spun ca figurinele din partea de sus a portii (foto dreapta) afiseaza calendarul planetei Venus.

41

Aici aveti una dintre cele mai mari placi din piatra gasite la Puma Punku si puteti observa acuratetea cu care a fost taiata. Intrebarea este, cum ai putea face o astfel de piatra cu niste simple unelte ?

42

In apropierea zonei, au fost gasite schelete cu o dimensiune de 2.6 metri.

Imaginea de sus va prezinta un craniu deformat, alungit, al unuia dintre schelete. Aceste cranii nu au fost deformate, ele avand forma naturala asemanatoare unui ou .

43

In aceste imagini puteti vedea ce maxilar puternic are craniul. Aveti si o vedere laterala pentru a observa mai bine.

44

 

 

45

Aceasta este o fotografie extrem de interesanta, deoarece puteti observa ca partea de sus a craniului nu are trei placi asa cum avem noi, ca Homo Sapiens.

Asta ne arata ca aceste cranii nu apartin unui Homo Sapiens. Am fi curiosi sa vedem ce secrete am descoperi, daca s-ar face testul ADN la aceste schelete, intrebandu-ne totodata ce fel de oameni au existat cu multi ani in urma si mai exact in ce perioada.

In imaginea urmatoare, vreau sa va arat niste artefacte gasite in apropierea unor adevarati uriasi.

Cand am vazut prima oara aceasta masca, am incerc sa privesc prin ochi.

46

La acea vreme nu stiam ca au apartinut unor oameni inalti de 2.6 metri (conform scheletelor gasite in zona) si m-am intrebat cine a facut astfel de masti uriase,la care sa privesti doar prin intermediul unui ochi.

Afland insa ca acei oameni aveau o inaltime de peste 2 metri si jumatate, mi-am putut imagina ca aveau un craniu mai mare decat al nostru, si de aceea mastile par supradimensionate pentru omul de astazi.

47

Aici avem o alta masca provenind din Bolivia. Pe masca exista niste gravuri deosebite cu spirale si multe simboluri, gasite si pe artefacte din alte culturi.

48

Aceasta este o figurina din piatra foarte grea si puteti observa cum un sarpe coboara de pe cap pe spate.

 

49

Aici se vede mai clar partea din spate a statuetei. Puteti observa din nou sarpe, ceea ce inseamna ca sarpele a fost un animal foarte important in trecutul istoriei.

 

50

 

Aici puteti observa un instrument de suflat din piatra. Ciudat este ca vibratia sunetului scoasa de aceste pietre are aceeasi rezonanta cu a undelor cerebrale umane. Asta ar insemna ca, aceste “fluiere” au fost utilizate probabil in scopuri de vindecare sau meditatie.

51

Fiecare dintre cele doua gauri pot fi conectate perfect una cu cealalta. Asta inseamna ca poti face gauri perfecte intr-o piatra extrem de dura, dar cum poti uni cele doua gauri cu niste simple unelte in partea de jos? Acest lucru ar fi greu de realizat chiar si in ziua de astazi.

BR: Pentru ca are forma literei “U” si curbura este in interiorul pietrei ?

KD: Foarte corect, cu unele rudimentare nu se poate crea asa ceva, si gaurile sunt foarte precise.

52

 

Acesta este un obiect in forma de barca (stanga) si trei “conducte” spre spate.

Aici in dreapta puteti vedea cat de perfect au fost realizate.

53

Aici avem un “fluier” foarte mic.

Poate fi utilizat doar sufland usor, iar sunetul pe care il scoate se aseamana cu cel scos de delfini.

 

 

54

Acesta este un artefact care nu stim pentru ce s-a folosit.

( Adaptare dupa un interviu video facut de Bill Ryan cu Klaus Dona)( Traducere si adaptare – Elena)

( Va urma )

Vezi partea a patra

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.