Klaus Dona – Istoria ascunsa a rasei umane – partea 4

Este momentul sa descoperim mai multe despre Atlantis, reptilieni, Anunnaki, simbolismul antic, stiinta antica, o limba foarte veche la nivel mondial, si mult mai multe.

Istoria ascunsa a rasei umane – partea a patra

(Klaus Dona intervievat de Bill Ryan)
Vezi partea a treia

Columbia

Am ajuns acum la Columbia. In urmatoarele imagini am sa vad arat cateva artefacte foarte ciudate gasite in Columbia, America de Sud.

Cel mai faimos arhitect si designer industrial, profesorul Jaime Gutierrez colectioneaza artefacte gasite in tara lui, vechi de secole.

Piesa cea mai importanta din colectia lui, este asa numitul Disc genetic. Discul este facut dintr-o piatra foarte dura, lydite. Are aproape duritatea granitului, insa structura lyditului se aseamana cu cea a frunzelor, ceea ce face imposibila crearea discului in ziua de astazi.

Diametrul Discului genetic este de aproximativ 27 de centimetri. Pe disc puteti observa niste gravuri, care in mod obisnuit pot fi vazute doar cu ajutorul unui microscop.

55

De exemplu, in stanga, in dreptul orei 11 de pe ceas puteti vedea un ovul singur si unul cu un spermatozoid. In dreapta, unde pe ceas gasim ora 13, se pot vedea niste spermatozoizi. Mai sunt apoi unele desene care nu le putem explica.

56

Aici in stanga, aveti o imagine realizata la microscop de catre un fotograf suedez si puteti observa ovulul cu si fara spermatozoid, exact cum apare pe Discul genetic.

Pe cealalta fata a discului, se poate vedea reprezentarea unui fat in diverse stadii de crestere, pana ce arata ca un copil nou nascut. Se pot vedea jos, unde pe ceas gasim ora 6, reprezentarile unui barbat si a unei femei. In dreapta puteti vedea gravata o femeie, un barbat si un copil. Straniu este insa modul de redare al capetelor ( figurilor).

 

57

Aici mai jos, puteti vedea un cutit facut din acelasi material, lydite. Pe manerul lui puteti distinge capul unei mame, al copilului si cordonul ombilical infasurat in jurul capului fatului.

Asta ar insemna, ca acest cutit se folosea pentru a taia cordonul ombilical si salvarea vietii copilului.

 

58

Aici aveti imaginea marita : mama, copilul si cordonul ombilical.

5960

Acesta este un instrument. Probabil a fost utilizat in cazuri de urgenta, cand existau complicatii la nastere si cordonul ombilical al copilului se infasura in jurul gatului, sugrumandu-l. Sunt realizate tot din acelasi material dur, lydite.

63c

Aici se poate vedea capul fatului cum iese din vagin.

Instrumentul are un locas, unde puteti pune numai degetul mare. Asta ar insemna ca puteti folosi numai degetele, nu este necesara forta fizica. Acest instrument este mai sigur in utilizare si nu pune in pericol viata copilului cum o fac instrumentele folosite astazi. Noi credem ca este un instrument medical, confectionat tot din lydite si aflat intr-o stare perfecta.

64

Puteti vedea si alte instrumente asemenatoare. Ele sunt mult mai mici decat le arata aceasta fotografie. Obiectele au fost examinate la Viena si toate sunt create din lydite. Nu pot sa va spun cine si cum le-a facut. Ce pot sa va spun cu siguranta, este ca in zilele noastre nu putem confectiona astfel de instrumente din lydite.

65

Nici cat de vechi sunt, nu stim. Deoarece au fost gasite in Columbia dar nu se aseamana cu artefactele gasite in cultura pre-columbiana, ne gandim ca ele sunt mai vechi de 6.000 de ani. Nu ne putem explica ce tehnologie au folosit ca sa poate realiza astfel de obiecte din lydite. Deasemeni puteti observa ca instrumentele se potrivesc exact unei maini umane chiar daca este mai mica sau mai mare. Fiecare obiect, fiecare instrument se potriveste exact mainii , astfel incat sa poata fi folosit fara probleme.

 

66

Acest obiect eu il numesc in gluma… Scaunul dentistului, realizat perfect si ati ghicit, tot din lydite. Intrebarea este: daca cineva a realizat din acest material dur, lydite, astfel de obiecte obiecte cu o astfel de acuratete de ce figura umana are ochi foarte mari si rotunzi, nasul mic si gura mare ? (extraterestri gri?). Nu avem nici o explicatie plauzibila.

 

67

Acest chip(stanga) arata ca cel al statuilor Moai, din Insula Pastelui. In dreapta, aveti un prim plan al figurii.

68

Aceasta este tot o statueta gasit in Columbia si este tot din lydite. Puteti distinge o mama ce poarta un copil si alaturi un om imbracat in armura, probabil un vanator.

69

Figurina din piatra (sus) a fost gasita tot in Columbia. Arata aproape identic cu statuile Moai din Insula Pastelui, doar ca are aproximativ 30 de centimetri.

 

70

Aici puteti vedea o capodopera lucrata in piatra. Pe ambele parti este gravata o pasare insa daca priviti din partea laterala cele doua capete de pasare formeaza o figura. In fotografia din dreapta, intre cap si aripi se poate observa acelasi simboluri necunoscute, gasite pe diverse pietre din intreaga lume.

 

 

71

Aceasta mama ce imbratiseaza un copil, are o fata ciudata si este realizata dintr-un fel de jad.

 

 

72

Armadillo

Aici este o alta piatra din Columbia pe care este gravat un armadillo. In partea de sus a animalului ( armadillo), puteti vedea o fata ciudata cu urechi lungi si doua coarne.

 

73

Pe acest artefact puteti vedea o fata zambitoare.

Puteti observa si doua triunghiuri pe o parte si pe cealalta o figura. Din nou apar figuri de animale si unele simboluri necunoscute.

 

74

Si in partea de jos a acestui obiect veti putea observa un animal… arata ca un crocodil.

 

Guineea, Vestul Africii

Sa ne indreptam acum spre Guineea, in vestul Africii, foarte aproape de granita cu Mali. S-a gasit pe un munte din granit imens, portretul unei femei cioplit in piatra de granit. Dimensiunile acestei statui din partea de sus a capului si pana la mijlocul trunchiului este de 150 de metri. Cine ar fi putut realiza un astfel de portret urias intr-un munte, acum 10-12.000 de ani ?

75

 

Geologul italian, profesorul Pitoni, a fost la fata locului si a realizat aceste fotografii. El a studiat baza stancii si din calculele sale reise ca acest portret a fost realizat cu peste 10.000 de ani in urma. Acum vine intrebarea cheie: Cine a fost in stare sa faca un astfel de monument urias ? Chiar si in zilele noastre ar fi aproape imposibil de realizat, sau costurile ar fi atat de ridicate incat nu ar merita investitia. Daca va uitati cu atentie la figura, veti vedea ca nu are trasaturi europene dar nici africane, dupa cum au observat si expertii. Trasaturile par a fi mai mult sud americane sau asiatice. Din nou ajungem la 10-12.000 de ani vechime. Ar putea fi urmasii unei civilizatii pierdute, a atlantilor.

In apropiere de aceasta zona, in Sierra Leone, profesorul Pitoni a facut escavatii de diamant. El a auzit o legenda care spune ca Allah s-a suparat pe niste ingeri pe care i-a infipt in piatra si i-a aruncat pe Pamant. ( El a mai pus bucati de cer si stele pe care le-a aruncat tot pe Pamant ?)

81

Legenda spune ca cerul a fost gasit in aceasta zona sub pamant, puteti observa piatra de culoare albastra pe care ei o numesc Piatra Cerului. Am facut cercetari la Viena si rezultatele spun ca aceasta este o piatra artificiala. Ce nu ne-au putut spune insa, este ce culoare au folosit la crearea ei pentru a reda cu atata acuratete culoarea cerului.

76

Aceste figurine din piatra au fost descoperite in pamant la 20 si chiar 50 de metri adancime. Profesorul Pitoni a prelevat intotdeauna materiale organice din zonele unde a gasit artefacte, pentru a putea data varsta obiectelor . Vechimea lor este situata intre 17.000 de ani si cea mai veche are chiar 25.000 de ani.

Aici puteti vedea o statueta Nomoli din piatra de granit foarte frumos gravata.

77

Puteti vedea un barbat calare pe un elefant, asa cum apare in toate legendele africane despre uriasi. Stiti cu siguranta cat de mare este un elefant ! Este o sculptura in piatra foarte frumoasa si este foarte grea.

78

Exista si numeroase artefacte care sunt jumatate om sau umanoid si au cap de reptila, care tine in maini un vas in care ar putea pune ceva. La multe statuete Nomolis exista un orificiu pentru a pune ceva in interior asa ca probabil au fost utilizate la diverse ceremonii.

Aici aveti un fel de animal… se pare ca un dinozaur. Atunci cand profesorul Pitoni a gasit acest obiect, auzind zgomot a deschis statueta si a gasit o mica bila neagra in interiorul ei. Puteti vedea in partea de jos a figurinei, bila din metal.

79

Cand am facut o cercetare a artefactului si mai ales bila de metal, in dimineata urmatoare m-a sunat profesorul si mi-a spus ca trebuie sa fi facut cineva o gluma proasta.

L-am intrebat: De ce?

Deoarece rezultatul cercetarilor a fost ca materialul este un aliaj de metal, crom otel si otel cromat ce a fost realizat abia la inceputul secolului XX in Austria. Asta inseamna ca este imposibil sa gasesti un astfel de metal in interiorul unei figurine vechi de aproximativ 17.000 de ani. Sunandu-l insa pe profesorul Pitoni acesta a spus razand: Sunt un geolog. In cazul in care o statueta suna ciudat nu trebuie sa o deschid imediat, asa ca am facut intai cateva fotografii. Puteti vedea imaginea realizata cu raze X, unde statueta era inchisa si avea in interior bila din metal.

 

80

In aceasta imagine marita puteti vedea bila din interiorul figurinei, inainte ca ea sa fie deschisa. Profesorul Pitoni a mai observat ca statueta s-a inchis perfect dupa ce fusese deschisa . El a chemat un specialist care a deschis figurina si bila se gasea inauntru cum se poate vedea din fotografie.

( Adaptare dupa un interviu video facut de Bill Ryan cu Klaus Dona)( Traducere si adaptare – Elena)

( Va urma )
Vezi partea a cincea

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.