Legendele palatului, printesa Ja Myung

Un alt serial asiatic se pregateste sa isi ia ramas bun. “Legendele palatului: Pictorul de la curte” va fi urmat de un nou film, “Legendele palatului, printesa Ja Myung“. Productie SBS 2009, serialul aduce pe micul ecran atmosfera regatului Nangnang, de acum 2000 de ani. Nascute in aceeasi zi printesele Ja Myung si Ra Hee sunt surori numai dupa tata, avand mame diferite. Una dintre ele are destinul de a salva poporul iar cealalta il va distruge. Incercand sa schimbe destinul regatului, sotia regelui pune la cale un complot pentru asasinarea lui Ja Myung care va fi salvata si isi va trai viata printre oamenii saraci.

Peste ani Ja Myung isi descopera adevarata identitate si se întoarce în Nangnang, luptandu-se pentru dreptul la tron. Ea este numita numita preoteasa Templului pentru a supravietui. Ambele surori se indragostesc de printul Hodong, interpretat de actorul Jung Kyung Ho. Jung Ryu Won va interpreta personajul Ja Myung.

myung

 

In roluri secundare exista si cativa actoru cunoscuti printre care Kim Sung Ryung din Iljimae, Sung Hyun Ah si Ji Sung Won cunoscute din serialul Yi San, etc.

Sung Hyun-Ah

 

Serialul are 39 de episoadesi va fi difuzat de TVR1 incepand din 13 septembrie.

One comment on “Legendele palatului, printesa Ja Myung

  1. Desi parea promitator si creativ, pe la episodul 72 au intrat in criza de perspective si idei, au ucis juma’ de distributie, iar in final i-au omorat si pe eroii principali-tocmai cand nu se mai prea justifica sinuciderea lor; dezamagire pt timpul pierdut; in film ca si in viata dificil-si interesant- e sa supravietuiesti incercarilor, nu sa-ti iei jucariile si sa pleci pentruca te-ai plictisit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.