Manastirea Prislop, Arsenie Boca – Oameni si flori – Galerie Foto Video

Undeva in Tara Hategului, la cativa kilometri de cetatile dacice exista un loc magic, un colt de rai spre care se indreapta mii de pelerini. Manastirea Prislop a fost aleasa de cel mai mare duhovnic al romanilor ca loc de odihna si mii de oameni merg sa duca omagiul lor parintelui ieromonah, Arsenie Boca. Parfumul a mii de flori imbalsameaza aerul curat de munte si linistea padurii este intrerupta doar de ciripitul vesel al pasarilor si pasii smeriti ai pelerinilor. Crini de un alb imaculat strajuiesc mormantul si florile de nu-ma-uita ne amintesc mereu de sfaturile parintelui – sa fim buni, corecti, smeriti si sa nu uitam niciodata sa ne rugam.

Arsenie Boca

Pelerinii ce trec pragul manastirii se gandesc adesea ca pe acolo a trecut candva si marele Arsenie Boca.

Manastirea Prislop FloriManastirea Prislop Flori2

 

Oameni si flori – Manastirea Prislop, Arsenie Boca by Tfmvideo

„Un sfânt se cunoaste abia dupa trecerea timpului. Cu cât se adauga mai multi ani dupa mutarea sa pe lumea cealalta, cu atât va veni lumea spre el mai mult, daca a fost cu adevarat un slujitor al lui Dumnezeu” spunea Parintele Arsenie Boca.

Mai multe pe Forum

Manastirea Prislop Flori3Manastirea Prislop Flori5

Miile de flori si pelerini arata inca odata, cat de iubit si respectat este parintele Arsenie Boca. Mormantul lui a devenit unul din cele mai importante locuri de pelerinaj din tara chiar daca BOR ezita sa il canonizeze.

Manastirea Prislop Flori6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.