Minunile Sfântului Paisie Aghioritul

In aceste zile cand unii “liber cugetatori” au pornit o campanie impotriva religiei imi amintesc cu drag de bunul parinte Paisie si invataturile sale. Cativa experti atotstiutori vin sa ne explice ca religia in scoli este o aiureala si in loc sa invete ceva spun toata ziua rugaciuni.

Aceste rugaciuni ” inutile ” sunt pe cale de a fi explicate de stiinta dar numai cei care au minte iau aminte, dupa cum spunea parintele Arsenie Boca.

“Conform cronicilor, în anul 1472 abatele Karl Gastinsis a fost arestat în baza unei denuntãri false sI interogat cu privire la probabilitatea ca el sã fi generat o stare maladivã unei doamne importante. Pe când era tinut în temnitã, abatelui i se dãdea în fiecare zi doar o coajã de pâine mucegãitã sI o canã cu apã murdarã si clocitã. Dupã 40 de zile, seful închisorii a constatat ca pãrintele Karl nu numai cã nu era deloc slãbit, ci chiar pãrea cã dobândise sãnãtate si putere, lucru care nu a fãcut decât sã serveascã inchizitorilor drept proba cã abatele avea legaturi cu forte întunecate. Ulterior, sub tortura, Karl Gastinsis a mãrturisit cã recitase o rugãciune asupra apei stricate care îi fusese datã, multumindu-i Domnului pentru încercãrile la care era supus. Dupã aceasta, apa dobândea un gust bun, devenind proaspãtã si limpede.”

“DUPà FURTUNA DIAVOLEASCÃ, VA VENI INSORIREA DUMNEZEIASCÔ

In spatele duhului lumesc al “libertãtii” de astãzi, al lipsei de respect în Biserica lui Hristos fatã de cei mai mari, pãrinti si dascãli, care au fricã de Dumnezeu, se ascunde sclavia duhovniceascã, stresul si anarhia, care conduce lumea la impas, la catastrofã sufleteascã si trupeascã.

Paisie Aghioritul

Inainte de a va lasa sa urmariti o marturie uimitoare despre Parintele Paisie Aghioritul as avea un set de intrebari pentru… “liber cugetatori”.

  • De ce aveti liber duminica ? ( care este o zi libera lasata de Dumnezeul in care nu credeti )
  • De ce aveti liber de Sfintele Pasti si de Craciun, deoarece nu stiu sa fie sarbatori ateiste!
  • De ce va inmormantati adormitii in cimitire si nu gasiti o metoda “liber cugetatoare ” de a-i inhuma ?!?
  • De ce stati acasa in zilele votate de Parlament – Rusalii, Sfanta Maria, etc – si nu munciti, pentru ca sunt SARBATORI RELIGIOASE! lista este foarte lunga….

Va invit sa descoperiti o minune traita de Athanasie Rakovalis care nu face altceva decat sa confirme inca odata Puterea Duhului Sfant ce lucreaza prin unii dintre noi…

Harul lui Dumnezeu si lumea nevazuta – Lumina

Miracole – Schimbarea la Fata

Paisie Aghioritul2Viata Sfantului Paisie Aghioritul – film rusesc subtitrat

 Gheronda Paisie Aghioritul cantand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.